Horoscopul zilei de sâmbătă, 16 iulie 2022. Zodiile care au nevoie urgent de odihnă

Astrolog Roxana Lușneac 15.07.2022, 19:00
Horoscopul zilei de sâmbătă, 16 iulie 2022. Zodiile care au nevoie urgent de odihnă

Ziua de sâmbătă aduce vești importante pentru zodii. Unii nativi ar trebui să profite de weekend pentru a se odihni și a-și reîncărca bateriile, pentru a o lua de la capăt cu forțe proaspete. La ce trebuie să te aștepți de la ziua de sâmbătă, în funcție de zodie, și ce surprize îți rezervă astrele.

Horoscop pentru sâmbătă, 16 iulie 2022

În fiecare zi, cele mai proaspete informații despre zodii sunt aduse de astrologul impact.ro, Roxana Lușneac. Astfel, afli care este culoarea norocoasă a zilei și ce cifră îți poate aduce noroc, în funcție de zodie, dar și alte informații importante din astrologie. Iată ce surprize îți rezervă ziua de sâmbătă!

Berbec

Dacă simți că ai obosit să lupti contra curentului, nu ar strica o pauză de gândire în care să analizezi micile detalii pe care le bagi în seamă inevitabil, dar care reprezintă doar ceva trecător. Folosește culoarea albastru deschis și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Taur

Astăzi este o zi bună pentru a te face remarcat prin prisma anumitor oportunități care vin în drumul tău, este posibil ca anumite persoane să aibă nevoie de susținerea ta, iar tu trebuie să fii acolo pentru a le dovedi calitățile tale. Folosește culoarea auriu și cifra 2 pentru mai mult noroc.

Gemeni

Încearcă să nu te mai gândești atât de mult la viitor și la ceea ce s-ar putea întâmpla, pentru că în momentul de față acest lucru nu te ajută cu nimic. Încearcă însă să faci un pas în spate, pentru a vedea mai clar situațiile din prezent. Folosește cifra 5 culoarea galben pentru mai mult noroc.

Rac

Astăzi este o zi bună pentru a-ți pune în evidență calitățile, pentru a-ți face o agendă și pentru a discuta cu alții idei productive legate de viitor. Astrele te susțin atunci când și tu știi în ce direcție îți dorești să mergi. Folosește cifra 6 și culoarea crem pentru mai mult noroc.

Leu

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să-ți iei ceva mai mult timp pentru tine, pentru gândurile tale și pentru pacea ta mentală. Liniștea este cea care te va ajuta să îți pui în ordine emoțiile, dar și fricile. Folosește cifra 5 și culoarea roz pentru mai multa energie pozitivă.

Fecioară

Aspectele actuale aduc mult frumos în viața ta, pentru că Venus guvernează iubirea și lucrurile de valoare pe care le deții. E un moment bun pentru a te odihni și pentru a încerca să te ocupi doar de treburile urgente. Folosește cifra 5 și culoarea portocaliu pentru mai mult noroc.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 16 iulie 2022. Zodiile care au nevoie urgent de odihnă
Horoscopul zilei de sâmbătă, 16 iulie 2022

Balanță

Este posibil ca astăzi să îți fie mai greu să găsești soluții la anumite probleme legate de muncă, dar, ai noroc că e weekend, ceea ce înseamnă că mai ai timp să te gândești. Nu trebuie să îți fie frică să pui întrebări atunci când simți că nu ai toate datele problemei. Folosește cifra 1 și culoarea capucino pentru mai mult noroc.

Scorpion

Astăzi este o zi în care trebuie să îți dai singur permisiunea de a te odihni cel puțin pentru câteva ore. Ai nevoie să faci tot felul de ritualuri prin care să te cureți din punct de vedere energetic și poate chiar un pic de shopping nu ar strica. Folosește culoarea azuriu și cifra 6 pentru mai mult noroc.

Săgetător

Există o vorbă care spune ,,să nu lași pasărea din mână, pentru vrabia de pe gard”, iar asta ți se potrivește foarte mult în acest moment, mai ales dacă ai un impuls destul de mare spre a face cheltuieli care nu sunt neapărat necesare. Folosește culoarea roșu și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Capricorn

Astăzi este o zi în care ar trebui să te miști destul de calm în tot ceea ce întreprinzi, mai ales atunci când vine vorba de lucrurile legate de casă. Mai degrabă acționezi încet și bine, iar așa vei reuși să ajungi la rezultatele dorite. E un moment bun pentru a te răsfăța. Folosește cifra 2 și culoarea smarald pentru mai mult noroc.

 Vărsător

Astăzi este o zi bună pentru a avea ceva mai multă grijă de inima ta și de lucrurile care semnifică ceva cu adevărat important pentru tine. Nu ar strica să începi să plănuiești o vacanță împreună cu persoana iubită. Folosește cifra 9 și culoarea mov pentru mai mult noroc.

Pești

Aspectele actuale te fac foarte puternic din punct de vedere energetic, ceea ce înseamnă că trebuie să îți folosești toata energia asupra proiectelor și oamenilor care contează foarte mult pentru tine. E momentul să îți pui în practică ideile, folosește culoarea albastru deschis și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe