Horoscopul zilei de marţi, 22 martie. Taurii fac planuri de viitor cu persoana iubită

Astrolog Roxana Lușneac 21.03.2022, 20:06
Horoscopul zilei de marţi, 22 martie. Taurii fac planuri de viitor cu persoana iubită

Săptămâna continuă în forță pentru unii nativi. Horoscopul zilei de marți, 22 martie, anunță că este momentul ideal pentru Tauri să înceapă să își facă planuri de viitor cu persoana iubită. Culorile norocoase ale zilei sunt alb și roz, iar numerele ce vor aduce noroc în următoarele 24 de ore sunt: 2, 14, 26, 31, 32, 40. Previziuni complete pentru toate cele 12 semne ale zodiacului.

Horoscopul zilei de marţi, 22 martie – Berbec

Încă de dimineață poți să ai diverse sentimente bizare sau să ai senzația ca universul vrea să îți transmită anumite mesaje codate. Energia din prima parte a zilei te poate ajuta să îți impui punctul de vedere din punct de vedere profesional.

Taur

Legătura pe care o ai cu partenerul de viață se poate dezvolta mai mult în această dimineață, iar comunicarea vine mai ușor, chiar de la sine. Vibrațiile actuale sunt perfecte pentru a face planuri de viitor, iar carismă și optimismul gravitează în jurul tău.

Gemeni

Luna continuă călătoria ei prin Scorpion, tu ceea ce îți aduce în drumul tău vibrații pozitive atât timp cât esti foarte diplomat în atitudine și nu iei decizii bazandu-te pe idei superficiale. anumite dorințe pot deveni realitate, mai ales dacă nu treci de limitele pe care ceilalți ti le impun.

Rac

Pe anumite persoane din anturajul tău care îți sunt prieteni, pot să începi să îi simți ca și cum ar fi familie. Legăturile cu cei dragi se intensifică într-un mod natural, iar loialitatea pe care o arăți este una reciproca. Folosește aspectele actuale pentru a-ti cere scuze și a face pace, în cazul în care ai greșit cu ceva.

Horoscopul zilei de marţi, 22 martie – Leu

Este posibil ca astăzi să ai nevoie de mai mult spațiu să respiri, ceea ce te poate îndemna să renunți la anumite haine vechi, la acele obiecte pe care nu le mai folosești. Folosește această energie pentru a curăța tot ce ocupă mult prea mult loc în viața ta inutil.

Fecioară

Vibrațiile zilei actuale sunt perfecte pentru a pune în cuvinte ceea ce simți în emoții, mai ales în relația cu persoana iubită. Este foarte important să fii foarte selectiv în tot ceea ce ține de energia ta personală și să încerci să investești mai mult timp în pasiunile tale.

Balanta

Aspectele actuale te ajută foarte mult să-ți folosești intuiția în a-i ajuta pe cei din jurul tău să își rezolve anumite probleme. Trebuie însă să ai foarte mare grijă de tine și să te înconjori de oameni care au energie pozitivă, mai ales dacă în ultima perioadă de timp ai fost ceva mai stresat sau îngrijorat.

Horoscopul zilei de marţi, 22 martie. Taurii fac planuri de viitor cu persoana iubită
Horoscopul zilei de marţi, 22 martie

Scorpion

Încearcă să nu intri în anumite probleme care nu te privesc în prima parte a zilei, deoarece anumiți oameni poți să aibă un început de zi mai cu tumult. Chiar dacă în acest moment simți că așteptările tale nu sunt încă îndeplinite, o discuție serioasă cu partenerul de viață ți-ar face bine.

Horoscopul zilei de marţi, 22 martie – Sagetator

Anumite vise pe care le-ai avut aseară vin din subconștientul tău, iar asta îți poate aduce în drumul tău o persoană care te susține necondiționat și cu care te simți legat din punct de vedere spiritual. Încearcă să fii mai conștient sau mai atent la semnele pe care ți le trimite universul.

Capricorn

Astăzi trebuie să ai răbdare și să fii calm încă de dimineață, chiar dacă anumite persoane nu răspund la mesaje sau la anumite cereri pe care tu le ai. Nu trebuie să uiți că dimineața este dificilă pentru majoritatea oamenilor, iar faptul că e Marți nici eu nu prea ajută. În a doua parte a zilei atmosfera se degajează.

Varsator

Pentru a avea relații armonioase cu toată lumea, e nevoie să înveți să impui anumite limite . O anumită oportunitate importantă din punct de vedere profesional poate să vină în calea ta și să te ajute să -ți rezolve anumite frici sau blocaje.

Horoscopul zilei de marţi, 22 martie – Pesti

Din punct de vedere intuitiv te poți îmi simți destul de deconectat astăzi, mai ales dacă încrederea în propria persoană îți este afectată de o anumită nesiguranță pe care o ai. Universul are un drum pregătit special pentru tine, chiar dacă în acest moment încă nu îl poți vedea.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...