Horoscopul zilei de marţi, 14 iunie 2022. Motivul pentru care nativii Săgetător radiază de fericire

Astrolog Roxana Lușneac 13.06.2022, 20:08
Horoscopul zilei de marţi, 14 iunie 2022. Motivul pentru care nativii Săgetător radiază de fericire

Ziua de marți, 14 iunie, aduce vești bune din partea astrelor pentru mulți dintre nativi. Săgetătorii primesc anumite semne din partea Universului pe care nu ar trebui să le ignore, deoarece vor avea numai de câștigat. De asemenea, Taurii pot beneficia de o șansă uriașă. Iată ce se întâmplă și cu celelalte zodii ale horoscopului european!

Horoscopul zilei de marți, 14 iunie

Cele mai recente informații despre zodii sunt aduse, zilnic, pe impact.ro, de către astrologul Roxana Lușneac. Culorile norocoase ale zilei de marți, 14 iunie, sunt auriu și bej, în timp ce numerele norocoase sunt: 2, 19, 23, 30, 32 și 38.

Berbec

Luna plină de astăzi te poate face ceva mai spiritual, deci nu uita să practici cât mai mult recunoștință pentru tot ceea ce ai în viața ta în acest moment. Doar în acest fel îți crește vibrația, vei ajunge să evoluezi și mai mult și vei obține ceea ce îți dorești de la viață.

Taur

Vibrațiile actuale pot fi destul de intense chiar de dimineață, având în vedere că Lună plină de astăzi se manifestă în casa secretelor sau a lucrurilor pe care le ții ascunse dar care se vor afla cât de curând. Poți beneficia de o șansă din partea Universului.

Gemeni

Încă de dimineață este posibil să ai tot felul de trăiri ciudate, mai ales legate de ceea ce simți din zona pieptului. Este un moment bun să îți îmbrățișezI partea optimistă, având în vedere că universul te încurajează prin toate semnele pe care ți le trimite să mergi înainte.

Rac

Încearcă să reziști tentației de a controla tot ceea ce se întâmplă în jurul tău astăzi. Energia actuală te face destul de critic pe de o parte, iar pe de altă parte te îndrumă să o faci o mai mare atenție la aspectul sănătății tale și la obiceiurile pe care le ai.

Leu

Aspectele actuale te încurajează îți scoți mai mult în evidență partea distractivă, dar si ego-ul prin activitățile pe care le faci. Aspecte actuale îți aduc o energie care este destul de greu de ținut sub control, de aceea evită să intri în situații și discuții care nu te privesc.

Horoscop sambata, 4 iunie 2022
Horoscop marți, 14 iunie 2022

Fecioară

Beneficiezi de o energie foarte pozitivă în această dimineață, iar asta se datorează soarelui care vine în acest aspect a liniștii mentale pe care îl găsești la tine acasă, în confortul personal. Dacă din punct de vedere al carierei nu simți că ai evoluat foarte mult în ultima perioadă de timp, trebui să începi să îți iei ceva mai mult timp pentru tine, pentru a reuși să găsești un echilibru.

Balanță

Încearcă să nu gândești mai mult optimist decât logic în acele situații care chiar contează pentru viitorul tău. Pentru a ajunge la rezultatele dorite, la acel ideal măreț, trebuie să faci și tu un minim de efort, pentru că nimic nu este simplu.

Scorpion

Aspectele actuale sunt destul de benefice și te încarcă cu energie pozitivă, mai ales acolo unde până acum credeai că trebuie să îi împingi pe alții de la spate pentru a reuși să ai împliniri și pe cont propriu. Este posibil să vezi mai mult bine în ceilalți și să realizezi că este loc pentru toată lumea.

Săgetător

Lună plină se manifestă foarte bine pentru tine în acest moment, mai ales în direcția inimii și a obiectivelor personale. Energia actuala te ajută să radiezi și poate chiar să treci peste un conflict care până acum ceva timp te-a deranjat.

Capricorn

Aspectele actuale te ajută să te conectezi cu partea ta spirituală și cu energia puternică și radiantă de care beneficiezi de acest moment. Interacțiunile cu ceilalți se pot dovedi a fi destul de interesante, totuși încearcă să fii diplomat în atitudine si sa nu spui exact ce gândești.

Vărsător

Lună plină de astăzi îți poate aduce tot felul de discuții interesante la ureche, unele din ele poate chiar superficiale. Partea bună este că tu știi exact cine ești și nu ai nevoie să te implici în drama nimănui pentru a-ti confirma ție niște lucruri. Din punct de vedere emoțional ești bine.

Pești

Aspectele actuale pot deveni destul de problematice atunci când încerci să îmbin utilul cu plăcutul, precum viața domestică cu cea profesională. Poate că ai nevoie de un pic de mai mult timp pentru tine, pentru a reuși să îți găsești un echilibru și să îți stabilizezi energiile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...