Horoscopul zilei de luni, 28 martie. Zodia care are parte de o promovare la locul de muncă

Astrolog Roxana Lușneac 27.03.2022, 21:14
Horoscopul zilei de luni, 28 martie. Zodia care are parte de o promovare la locul de muncă

Ziua de luni, 28 martie 2022, anunţa promovări pentru o zodie. Pentru unii nativi este o zi în care se vor simţi motivaţi. Culorile zilei de luni sunt roz și alb. Numerele norocoase sunt: 1,12 ,23,32,38, 41.

Horoscopul zilei de luni, 28 martie. Berbec

Anumite situații care s-au întâmplat în ultima perioadă de timp te pot aduce foarte ușor astăzi la o limită de oboseală sau de stres și vei fi nevoit să îți impui punctul de vedere în fața celorlalți. Nu te baza foarte mult pe tehnologie, pentru că aparatura poate să îți aduc anumite probleme.

Taur

Îți începi săptămână într-un mod armonios și ești foarte concentrat pe rezultatele pe care le obții astăzi. Venus face un aspect în casa carierei tale, ceea ce înseamnă că va trebui să rezolvi prin diplomație o problemă majoră.

Gemeni

Aspectele zilei de astăzi arată că ești destul de concentrat pe casa carierei și acolo poți avea de-a face cu o promovare, cu asumarea unor noi responsabilități importante sau cu începerea unor proiecte interesante care îți vor aduce câștiguri pe viitor.

Rac

Poți începe săptămâna într-un mod armonios, mai ales dacă în ultima perioadă de timp ai muncit foarte mult iar rezultatele bune încep să apară. Cei din jurul tău pot avea mai multe așteptări de la tine, iar tu poți să te ocupi în sfârșit de anumite credite sau datorii pe care le ai.

Leu

Universul își deschide ușile pentru tine și îți aduce ceea ce ai nevoie în drum pentru a reuși să mergi mai departe cu planurile tale. Anumite aspecte importante vin în casa relațiilor și a căsniciei și e destul de greu să spui „nu” atunci când partenerul de viață îți face o propunere interesantă.

Fecioară

Începutul de săptămână îți poate aduce a diverse motive care să te motiveze și să te facă să te simți mândru de tine. Aspectele importante în acest moment vin pe casa carierei și e un bun moment pentru a face planuri de viitor.

Horoscopul zilei de luni, 28 martie. Zodia care are parte de o promovare la locul de muncă
Horoscopul zilei de luni, 28 martie. Zodia care are parte de o promovare la locul de muncă

Horoscopul zilei de luni, 28 martie. Balanță

Astăzi este o zi bună în care poți să te simți gata să iei niște decizii importante. Chiar dacă nu știi care e cel mai potrivit drum pentru tine în acest moment, important este să alegi cu sufletul și să îți lași creativitatea să prindă contur. Nimic nu este perfect, dar nici nu trebuie să fii atât timp cât ești fericit.

Scorpion

Anumite decizii pe care trebuie să le iei în acest moment îți vor duce viața în cu totul altă direcție decât a fost până acum. Astăzi este o zi bună pentru a-ți pune ordine în gânduri, dar și în casă, încercând să te reorganizezi.

Săgetator

Aspectele micului benefic Venus asupra lui Saturn în casa comunicării pot aduce anumite probleme legate de mesajul pe care vrei să-l transmiți celor din jur sau chiar de interpretarea pe care aceștia o fac. Ceva se blochează atunci când îți dorești să iei legătura cu o persoană importantă și nu este un moment bun să insiști.

Capricorn

Activitățile pe care le întreprinzi astăzi te motivează destul de mult să crești din punct de vedere financiar. În a doua parte a zilei te poți simți plin de energie, iar oportunitățile care te ajută să evoluezi nu ezită să apară în drumul tău.

Vărsător

Micul benefic venus face o în conjuncție interesantă cu planeta karmica Saturn, ceea ce înseamnă că poți deveni mult mai atent la corpul tău fizic și la nevoile acestuia. La serviciu poți avea destul de multă muncă, dar nu uita să ai grijă și de tine.

Pesti

Astăzi este o zi bună pentru a găsi tot felul de modalități prin care să le rezolvi anumite probleme care nu mai suportă amânare. Încă de dimineață trebuie să îți organizezi într-un mod conștiincios timpul, pentru a reuși să te încadrezi să termini tot ce ți-ai propus.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...