Horoscopul zilei de luni, 18 iulie 2022. Nativii Peşti au parte de o oportunitate de care trebuie să profite

Astrolog Roxana Lușneac 17.07.2022, 12:52
Horoscopul zilei de luni, 18 iulie 2022. Nativii Peşti au parte de o oportunitate de care trebuie să profite

Astrele pregătesc multe surprize pentru zodii. Astfel, horoscopul zilei de luni, 18 iulie 2022 anunţă că nativii Peşti au parte de o oportunitate de care trebuie să profite. Află şi tu ce te aşteaptă în prima zi a săptămânii din punct de vedere astrologic.

Horoscopul zilei de luni, 18 iulie 2022. Berbec

Lucrurile spirituale și partea materială se îmbină într-un mod destul de interesant în prima parte a zilei. E un moment bun să scapi de acele emoții negative care până acum nu te-au ajutat cu nimic și să lucrezi mai mult la motivația ta. Folosește culoarea albastru deschis şi cifra 2 pentru mai mult noroc.
 
Taur
Aspectele de zilei de astăzi te fac să nu îți dorești foarte mult să lucrezi în echipă, mai ales dacă ești la începutul unui proiect. Încearcă să îți petreci ziua pentru ritm relaxat, având răbdare și evitând orice motiv de supărare. Folosește cifra 2 şi culoarea galben deschis pentru mai mult noroc.

Gemeni
Astăzi este o zi bună pentru a fi deschis să cunoști oameni noi și pentru a-i trage de partea ta. Vibrațiile actuale te pot face foarte popular, mai ales că marele benefic Jupiter îți susține activitățile sociale. Folosește culoarea roșu deschis și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Rac
Astăzi este o zi bună pentru a ieși din propriul confort și pentru a prinde încredere să vorbești deschis despre ceea ce gândești, despre ce idei ai. Dacă dorești să schimbi serviciul, e un moment bun pentru a începe să îţi depui CV-ul. Folosește cifra 5 şi culoarea galben deschis pentru mai mult noroc.

Leu
Aspectele actuale te ajută să fii foarte optimist în atitudine și chiar să îi ajuți pe ceilalți atunci când au nevoie, cu inimă deschisă. Aspectul pozitiv dintre Luna și Jupiter îți aduc puterea de a manifesta dorințele pe care le ai în realitate. Folosește cifra 5 şi culoarea auriu pentru mai mult noroc.

Fecioară
Aspectele actuale sunt ideale pentru a începe noi proiecte și pentru a intra în noi parteneriate. Marele benefic Jupiter susține noile legături pe care le crezi în acest moment, însă încearcă să te asiguri că nivelul de transparență este egal de ambele părți. Folosește cifra 8 și culoarea portocaliu deschis pentru mai mult noroc.

Horoscopul zilei de luni, 18 aprilie 2022
Horoscopul zilei de luni, 18 aprilie 2022

Horoscopul zilei de luni, 18 iulie 2022. Balanţă

Aspectele actuale te fac să pui mai mult accent pe partea emoțională și pe atenția pe care o primești atunci când vine vorba de probleme legate de inima ta. Este destul de greu să ajungi la un punct comun atunci când ambele persoane nu își doresc același lucru. Folosește culoarea roșu cărămiziu și cifra 6 pentru mai mult noroc.

Scorpion
Aspectele actuale te susțin şi te motivează să fie foarte eficientă în tot ceea ce întreprinzi. În partea a doua a zilei este posibil să te simți mai optimist şi să să te ocupi mai mult de tot ceea ce ține de starea ta de bine. Folosește cifra 4 și culoarea verde crud pentru mai mult noroc.
 
Săgetător
Astăzi toate aspectele te ajută să faci impresie bună oriunde mergi. E un moment bun pentru a ieși din propriul confort și chiar din propria stare, mai ales dacă în ultima perioadă nu prea ţi-ai dori să ieși foarte mult sau ai ceva important de rezolvat. Folosește cifra 7 și culoarea roz fucsia pentru mai mult noroc.
 
Capricorn
Aspectele actuale te încurajează să visezi la o zi de mâine mult mai bună, mai ales dacă ai în jur persoanele care te inspiră și alături de care să poţi să construiești ceva pe termen lung. Fă din emoțiile tale o prioritate. Folosește cifra 5 și culoarea albastru marin pentru mai mult noroc.

 Vărsător
Astăzi este o zi în care nu ar trebui să discuți deschis despre toate ideile care îți vin în minte, pentru că riști să nu iei în considerare sentimentele anumitor persoane și chiar să le rănești. E un moment bun pentru a planifica călătorii, pentru a folosi cifra 6 și culoarea verde crud pentru mai mult noroc.
 
Peşti
Ziua de astăzi este posibil să treacă foarte repede, mai ales că poți avea parte de o oportunitate care te ajută să îți apreciezi foarte mult viața ta din prezent. Vibrațiile actuale sunt foarte generoase, aducând chiar niște recompense ale karmei. Foloseşte cifra 7 și culoarea galben închis pentru mai am noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...