Horoscopul zilei de luni, 16 ianuarie 2023. Zodia care trece printr-o ceartă în cuplu din cauza geloziei

Mihnea Tălău 15.01.2023, 23:13
Horoscopul zilei de luni, 16 ianuarie 2023. Zodia care trece printr-o ceartă în cuplu din cauza geloziei

Horoscopul zilei de luni, 16 ianuarie 2023. Astrologii vin cu date interesante pentru această zi. Veți primi vești îmbucurătoare. Luna se află în tranzit prin zodia Scorpion, poziție din care ne oferă multă profunzime emoțională, intensitate și pasiune, dar și dramatism. De asemenea, avem o mare capacitate de regenerare și intuiție.

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2023

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Nu este exclus ca astăzi să ai parte de unele neplăceri financiare care vizează bunurile materiale, asigurările, taxele, impozitele, creditele. În cuplu este o zi foarte pasională, dar ai grijă la tendința de a-ți sufoca partenerul.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna tranzitează astăzi sectorul relațiilor tale, însă te poate supune unor tensiuni în cuplu. Poți primi reproșuri și acuze din partea partenerului sau tu poți fi cuprins de gelozii la adresa acestuia. În relațiile profesionale manifești o mare doză de neîncredere.

Horoscop vineri, 23 decembrie 2022. Gemenii au parte de un castig neasteptat
Horoscop

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Totul ți se pare copleșitor, greu în desfășurarea activităților de la locul de muncă și s-ar putea să trebuiască să depui mai mult efort pentru a-ți duce la capăt sarcinile. Stresul s-ar putea să fie mai mare astăzi, așa că ai grijă și la sănătate, la imunitate și alimentație.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna trece astăzi prin sectorul iubirii tale și te poate face mai melancolic, mai nostalgic și mai dramatic în manifestările sentimentale. Ai grijă ca în cuplu să nu devii prea cicălitor sau să devii gelos fără motiv.

Citește continuarea horoscopului pe Playtech Știri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...