Horoscopul zilei de joi, 31 martie. Zodia care îşi va îndeplini planurile cu uşurinţă

Astrolog Roxana Lușneac 30.03.2022, 20:57
Horoscopul zilei de joi, 31 martie. Zodia care îşi va îndeplini planurile cu uşurinţă

Ultima zi a lunii martie aduce vești importante pentru nativii din zodiac. Horoscopul zilei de joi, 31 martie, anunță care este zodia ce va putea să își ducă la bun sfârșit planurile cu ușurință. De asemenea, cei care își doresc să atragă energia pozitivă de partea lor pot să apeleze la culorile norocoase: roz și galben deschis, dar și la numerele norocoase: 8, 20, 23, 31, 37, 42.

Horoscop joi, 31 martie. Ce au pregătit astrele pentru această zi

Berbec

Aspectele actuale pot să îți aducă în drumul tău o oportunitate pe care ți-ai dorit-o de mult timp. Nu uita să fii recunoscător Universului pentru ceea ce ai în prezent, pentru că doar așa vei reuși să îți atragi un echilibru în minte și suflet si vei reuși să ai tot ce-ți dorești.

Taur

Popularitatea ta crește văzând cu ochii astăzi, iar aspectele pozitive din acest moment te ajută să vezi mai clar cine e de partea ta și cu cine te poți asocia cel mai bine. Inspirația este de partea ta pentru a reuși să te pui în evidența și trebuie să profiți de asta.

Gemeni

Anumite oportunități pot să apară în viața ta fix când ai cea mai mare nevoie, e ca si cum marele benefic Jupiter ține cu proiectele, cu planurile și cu poziția pe care o ai din punct de vedere profesional în acest moment. În a doua parte a zilei, poți să discuți cu succes planuri de viitor.

Rac

Astăzi este o zi bună pentru a-ți selecta ideile și pentru a știi exact ce îți dorești ca viitorul să îți aducă în drumul tău. Casa a noua a dorințelor, a călătoriilor și a spiritualității este scoasă în evidență, ceea ce înseamnă că e un bun moment să vezi totul cu claritate și trebuie să profiți de asta.

Leu

Aspectele actuale te pot face să te simți destul de stăpân pe propria energie și te ajută să vezi exact la ce trebuie să renunți din viața ta pentru a reuși să mergi înainte fără a simți o presiune sau că cineva te ține în spate constant. În partea a doua a zilei aspectele te ajută să petreci momente minunate alături de cei dragi și să te relaxezi.

Fecioară

Sufletul tău devine mai deschis către cei din jur datorită conjuncțiilor astrale de pe cer care te împing spre relaționare . Vibrațiile actuale te ajută să faci spațiu în programul tău foarte ocupat și să începi să pui un mai mare accent pe oameni și pe conexiunile cu cei din jur.

Horoscopul de joi, 31 martie
Horoscopul de joi, 31 martie

Balanță

Alianțele cosmice care se întâmplă în acest moment vin sub aspectul marelui benefic Jupiter, ceea ce înseamnă că din punct de vedere al productivității ești la capacitate maximă. Stii exact ce ai de făcut, iar toate eforturile tale sunt susținute de noroc. În partea a doua a zilei ai parte de liniște și de vindecare sufletească.

Scorpion

Deși poate nu îți dai seama de capacitatea forței tale de a fi, anumiți oameni se pot simți intimidați de prezența ta. Încearcă să fii diplomat în atitudine și să păstrezi un echilibru între viața personală, profesională și cea creativă.

Săgetător

Dacă aștepti să faci o anumită schimbare în viața ta, a venit momentul să începi să faci pași mici spre acea direcție. Aspectele actuale te ajută să te ocupi de tot ceea ce ține de casă sau de amenajarea unui anumit loc în care urmează să locuiești.

Capricorn

Dacă vorbești cu o mare pasiune despre ceea ce te interesează, cei din jurul tău te vor auzi astăzi și vor încerca să facă alianțe cu tine. Optimismul și atitudinea ta pozitivă sunt contagioase, iar planurile tale de viitor sunt ușor de realizat.

Vărsător

Intuiția ta poate să fie astăzi destul de ascuțită, mai ales atunci când stai de vorbă cu colegii sau cu anumiți membrii din familie. Trebuie să ai însă grijă de vibrațiile actuale care te pot face să fii impulsiv în atitudine și în vorbă, pentru a nu regreta mai târziu.

Pești

Universul simte ca și cum ai avea nevoie de un pic de mai mult răsfăț, ceea ce înseamnă că trebuie să ai grijă ce dorințe îți pui astăzi pentru că o anumită oportunitate poate veni din această energie. Nu uita că tu primești doar ceea ce dai!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...