Horoscopul zilei de joi, 23 decembrie. Zodia care nu trebuie să se bazeze pe nimeni

Astrolog Roxana Lușneac 22.12.2021, 19:52
Horoscopul zilei de joi, 23 decembrie. Zodia care nu trebuie să se bazeze pe nimeni

Se anunță vești deosebit de importante pentru toate cele 12 zodii ale horoscopului. Potrivit astrologului Impact.ro, ziua de joi, 23 decembrie, aduce multe provocări nativilor. Pentru a atrage norocul de partea ta alege culorile norocoase ale zilei: verde închis şi alb. Numerele care pot aduce șansa de partea ta sunt: 3,14,21,29,30,37.

Horoscopul zilei de joi, 23 decembrie

Berbec

Nu ştiţi exact în ce direcție să mergeți în acest moment pentru că puteți avea două variante de care nu sunteți siguri. Luna vă face să vă implicați emoțional în tot ce întreprindeți, iar Marte vă împinge să ieșiți din zona de confort. Alegeți cu sufletul!

Taur

Nodul Nord vă faceți să vă concentrați atenția mai mult asupra copiilor, dar și asupra treburilor pe care le aveți de terminat acasă. Aveți destul de multe așteptări de la cei din jur, dar și de la voi înșivă în acest moment. Încercați să vă organizați încă de dimineață.

Gemeni

Pentru a putea merge înainte trebuie să să treceți peste anumite discuții sau situații care nu vă reprezintă. Nu mai are sens să vă tot întoarceți în urmă. O restructurare poate să se întâmple și la muncă, iar asta vă poate face să fiți mai atenți unde investiții banii.

Rac

Venus este în retrogradare ceea ce înseamnă că a venit momentul să revizuiți anumite relații, compromisuri și contracte pe care le-ați făcut până în prezent. Totul trebuie analizat cu atenție și cu grijă, mai ales unde v-aţi pus semnătura.

Leu

Venus în retrogradare vă afectează și pe voi, ceea ce înseamnă că trebuie să puneți o pauză asupra rutinei voastre și să vă concentrați pe sectorul muncii și a lucrurilor pe care le aveți de făcut la serviciu. Poate că aveți de făcut o închidere de an sau pur și simplu trebuie să gândiți un proiect nou.

Horoscopul zilei de joi, 23 decembrie
Horoscopul zilei de joi, 23 decembrie

Fecioară

Aspectele din acest moment vă sugerează să luați în calcul pasiunile voastre și ceea ce vă inspiră creativitatea. Sunteți destul de motivați să continuați treaba pe care ați început-o și chiar să o terminaţi. Este posibil vă pregătiți pentru o călătorie.

Balanţa

Este un bun moment să cereți o promovare, o mărire de salariu, dacă considerați că până acum ați muncit mai mult decât ați fost recompensat. Astrele vă pot pune într-o dificultate de a lua o decizie importantă legată de angajamentele pe termen lung.

Scorpion

Astăzi este o zi bună pentru a scoate la lumină anumite îndoieli sau secrete pe care crezi că cei din jur le au. cea mai bună opțiune este să fii sincer cu tine însuți și să accepți dacă anumiți oameni nu sunt așa cum ţi-ai imaginat până acum.

Săgetător

Aspectele zilei de astăzi sunt destul de încărcate, cu multe situații din trecut care revin în prezent pentru a fi rezolvate. Nu e un moment bun să te bazezi pe alții să facă treaba în locul tău, deoarece greșelile se pot strecura foarte ușor.

Capricorn

Şefii sau colaboratorii pot avea destul de multe pretenții de la tine astăzi, iar tu nu ești neapărat dispus să le dai o foarte mare atenție. Sezonul tău a început, iar asta îți dă o energie extraordinară pentru a te pregăti de sărbători.

Vărsător

Poate nu toate lucrurile îți ies așa cum se dorit astăzi, dar important este să privește înainte spre laturile pozitive și spre lecțiile pe care le înveți. Cei dragi îți vor umple casa cât de curând, iar asta te va ajuta din punct de vedere mental.

Peşti

Partenerul de viață poate să aibă destul de multe pretenții astăzi de la voi și nu sunteți neapărat dispuși să-l înțelegeți în acest moment, mai ales că aveți și voi nevoile voastre. trebuie să încercați să nu fiți încăpățânați și să faceți un compromis.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...