Horoscopul zilei de joi, 21 ianuarie 2021. Zodia care va întâmpina mari probleme de sănătate

Astrolog Roxana Lușneac 20.01.2021, 18:32
Horoscopul zilei de joi, 21 ianuarie 2021. Zodia care va întâmpina mari probleme de sănătate

Astrologul impact.ro, Roxana Lușneac, aduce previziunile astrale de astăzi. Nativii vor afla ce le rezervă astrele, precum și care sunt aspectele vieții în care vor avea parte de vești bune din noul horoscop de joi, 21 ianuarie. Cei care își doresc să se simtă norocoși, ar putea să apeleze la culorile norocoase, galben, portocaliu, verde, dar să aibă în vedere și numerele norocoase din această zi: 1, 3, 4, 35, 46.

Horoscop joi, 21 ianuarie 2021. Berbec

Datorită stresului acumulat este posibil să nu dai în această perioadă un randament incredibil.  Important este să nu lași stresul să te acapareze și să te bucuri pe cât poți și de micile evenimente plăcute.

Horoscop joi, 21 ianuarie 2021. Taur

Poate din punct de vedere al sănătății te simți cumva slăbit, iar aici trebuie să ai grijă de imunitatea ta. Dacă nu poți să îți realizezi toate sarcinile astăzi, mai bine încerci să îți iei un pic de timp liber pentru a te recupera.

Horoscop joi, 21 ianuarie 2021. Gemeni

Anumite lucruri care fie le-ați ținut ascunse până acum, fie ați încercați să le tolerați acum pot ieși la iveală sau vă pot atrage atenția pentru a fi rezolvate. Partenerul de viață sau cineva apropiat vă poate ajuta să luați cele mai bune decizii.

Horoscop joi, 21 ianuarie 2021. Rac

Încercați să evitați discuțiile în contradictoriu, mai ales la serviciu. Aveți mult așteptări și vă doriți că toată lumea să țină pasul cu voi sau măcar să afișeze aceeași corectitudine, dar intențiile lor pot fi altele. Casa Parteneriatului de viață este una care aduce surprize plăcute.

Horoscopul zilei de joi, 21 ianuarie 2021. Zodia care va intampina mari probleme de sanatate
Horoscop

Horoscop joi, 21 ianuarie 2021. Leu

Ușor și bine îți poți termină din activitățile restante bazându-te pe experiențele anterioare. Încearcă să  nu lași nici stresul și nici anumite evenimente să te scoată mai mult decât trebuie din zona de confort.

Horoscop joi, 21 ianuarie 2021. Fecioară

Aspectul relațiilor la distanță care sunt legate prin suflet sau spiritualitate sunt cele care vă aduc niște răspunsuri la timpul potrivit. Casa câștigurilor și casa copiilor sunt cele aspectate, iar acolo trebuie să vă organizați cât mai bine.

Horoscop joi, 21 ianuarie 2021. Balanță

Venus vă susține activitățile pe care vi le doriți de mult să le faceți, sau plus și simplu vă cumpărați niște lucruri de care aveți nevoie. Cumva vă bucură acest fapt și vă dă o energie pozitivă. Pe de altă parte, trebuie să aveți grijă și de sănătatea voastră sau a celor din jur.

Horoscop joi, 21 ianuarie 2021. Scorpion

Aspectul casei voastră și a locului unde vă găsiți liniștea are nevoie de atenția voastră, mai ales că la locul de muncă deja sunteți foarte solicitat. Cu cât trageți mai tare într-o direcție, cu atât este posibil să îndepărtați acel lucru să apară, așa că este important să vă găsiți starea de echilibru.

Horoscop joi, 21 ianuarie 2021. Săgetător

Casa copiilor și a câștigurilor este pusă în evidență, ceea ce înseamnă că aici trebuie să vă concentrați atenția. Nu lăsați o distanțare vizavi de anumiți oameni să vă stea în cale, doar că nu ați mai vorbit de mult, astrele va îndeamnă să îndrăzniți și să apelați, discutați și rezolvați.

Horoscop joi, 21 ianuarie 2021. Capricorn

Aspectul câștigurilor la distanță sau a celor venite prin prisma masei mari de oameni sunt puse sub un aspect important. Voi aveți de mult o idee pe care tot a-ți ascuns-o, dar a venit momentul să vă gândiți când începeți să și lucrați la ea.

Horoscop joi, 21 ianuarie 2021. Vărsător

Aveți o detașare vizavi de aspectele care țin de voi sau de anumite dorințe. Cumva puneți accentul mai mult pe ceilalți și pe ce și-ar dori aceștia tocmai pentru a nu vă implica prea mult în propriile emoții. E doar o perioadă, va trece.

Horoscop joi, 21 ianuarie 2021. Pești

Ego-ul vostru este pus în evidență, iar aici puteți trezi dorințele mari ale sufletului vostru. Pe de altă parte, Saturn vrea ca toate planurile voastre să fie alcătuite încet și bine, pentru a vă asigura succesul.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...