Horoscopul zilei de duminică, 16 ianuarie. Zodia care nu trebuie să provoace gelozie

Astrolog Roxana Lușneac 15.01.2022, 19:25
Horoscopul zilei de duminică, 16 ianuarie. Zodia care nu trebuie să provoace gelozie

Horoscopul zilei de duminică, 16 ianuarie. Competiția prietenoasă ne ajută să evoluăm, iar acestor île place să aibă parte din când în când de o provocare. Aceasta este zodia care nu trebuie să provoace gelozie cu succesul lor. Culorile norocoase ale zilei sunt galben și auriu, iar numerele ce ne vor aduce noroc în următoarele 24 de ore sunt: 8, 12, 14, 36, 42, 44. Preziviuni complete pentru toate cele 12 semne ale zodiacului.

Horoscopul zilei de duminică, 16 ianuarie – Berbec

De dimineață te poți simți cumva a ieșit din echilibrul tău, iar asta se poate datora aspectelor astrale actuale. Poate nu ar strica să și un plan pentru acest weekend în care să te relaxezi și să scapi de energiile negative.

Taur

Astăzi este o zi bună pentru a te conecta cu cei dragi, cu prietenii și cu familia. Nu ar strica să discuți mai multe despre sentimentele tale și despre ceea ce trăiești în acest moment, pentru că asta îți va aduce vindecare.

Gemeni

Astăzi este o zi bună pentru a face diverse activități legate de casă sau pentru a termina ceea ce ti-ai propus acum ceva timp și tot nu ai reușit. Nu mai strica să îți permiți să mai amâni doar ceea ce nu este urgent.

Rac

Astăzi te poți simți plin de energie încă de dimineață, mai ales că spre seară ai anumite planuri interesante care te entuziasmează. din punct de vedere emoțional. Totuși poți mai sensibil emoțional, așadar evită să te implici în discuții mărunte.

Horoscopul zilei de duminică, 16 ianuarie – Leu

Competiția prietenoasă te ajută mereu să evoluezi, iar ție îți place să ai parte din când în când de o provocare bună. Încearcă totuși să eviți să obții ca rezultat invidia sau gelozia din partea cuiva apropiat.

Fecioară

Astăzi este o zi bună pentru a scăpa de anumite frici, blocaje mentale și emoționale care ți-au cam dat bătăi de cap în ultima perioadă de timp. Petrece mai mult timp împreună cu persoanele dragi și evita stresul.

Horoscopul zilei de duminică, 16 ianuarie
Horoscopul zilei de duminică, 16 ianuarie

Balanta

Marele benefic Jupiter și Luna te pot pune astăzi în diverse situații în care poți să creezi conexiuni frumoase cu cei dragi, iar în același timp îți aduce satisfacții din a avea grijă de cei din jurul tău. Ai o putere incredibilă de a face bine și poți să o folosești.

Scorpion

Astăzi este o zi bună de analiză a muncii și eforturilor tale de până acum și pentru a vedea unde trebuie să mai îmbunătățești pentru a reuși să evoluezi și să câștigi mai mult. Ai nevoie de o stabilitate financiară și de o strategie.

Horoscopul zilei de duminică, 16 ianuarie – Sagetator

Folosește energia zilei de astăzi pentru a-ti pune pe primul plan nevoile personale. Spre seară, poziția benefică a lunii te ajută să te reconectezi cu puterea ta interioară și să creezi conexiuni plăcute cu cei din jur.

Capricorn

Astrele ti-au pregătită astăzi o zi destul de interesantă, mai ales că tinzi să fii mai romantic și poate chiar sa îți duci partenerul de viață într-un loc frumos. Permite-ți să ieși din zona de stres și de responsabilități.

Varsator

Dacă în ultima perioadă de timp nu prea ai cheltuit bani pentru tine, nu ar strica să-ți faci o bucurie și să îți cumperi ceva special, pentru că meriți. Mercur și-a început mersul retrograd pe casa identității tale, ceea ce înseamnă că ai putea reconsidera imaginea ta.

Horoscopul zilei de duminică, 16 ianuarie – Pesti

Este posibil să ai nevoie de mai multă comunicare cu cei din jur astăzi, iar vibrațiile zilei sunt perfecte pentru a te întâlni cu oameni și pentru a socializa. Spre seară, încearcă să îți încarci bateriile deconectându-te de tot ce îți provoacă un stres.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...