Horoscopul toamnei 2022. Ce nativi dau lovitura în carieră și fac o căruță de bani

Anca Manolica 30.08.2022, 20:42
Horoscopul toamnei 2022. Ce nativi dau lovitura în carieră și fac o căruță de bani

Toamna aduce noi oportunități, noi provocări. Cu un Venus benefic care traversează zodia Fecioarei și ne poate ajuta în plan financiar și o intrare a lui Mercur în retrograd din Balanță în zodia Fecioarei, care ne poate da planurile peste cap, iată ce prezic astrologii pentru această toamnă. Pentru ce zodii vine cu oportunități mari noul anotimp.

Horoscopul toamnei 2022

Influența astrelor va fi schimbătoare în această toamnă. Septembrie aduce sezonul Balanței, începutul toamnei și un Mercur retrograd pe 9 septembrie. Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Lucrurile vor deveni ceva mai complicate la serviciu în prima lună de toamnă, iar nativii din această zodie se vor înțelege ceva mai greu cu șefii sau oamenii alături de care lucrează. Vor trebui să depună cea mai mult efort în prima jumătate a lunii.

În ceea ce privește relaţia de cuplu, ea va fi ceva mai echilibrată, iar iubirea îi va face cu adevărat fericiți, în octombrie. Pentru cei singuri, luna octombrie va fi una foarte bună.

Taur

Toamna vine cu surprize și schimbări mari pentru nativii din zodia Taur. Relaţia de cuplu este pe primul loc în viaţa lor, mai ales în luna septembrie. Problemele de cuplu ar putea părea ceva mai complicate, însă încrederea deplină în partener va ajuta la rezolvarea acestora mult mai rapid.

A doua lună de toamnă poate aduce schimbări mari în carieră și șansa unui loc de muncă mai bun. Evenimentele cele mai importante ale toamnei vor veni însă în noiembrie, când Taurii vor porni pe o direcţie nouă în viaţă. Dar totul va ține de alegerile partenerului de viață.

Gemeni

Pentru acești nativi, toamna aduce momente tensionate, dar pentru care vor exista soluții. Decizii importante vor fi nevoiți să ia și în ceea ce privește cariera, iar unii nativi vor încerca să își transforme o pasiune mai veche sau un hobby într-o modalitate de câştig. Relaţia de cuplu pare să fie mai puţin importantă, deşi luna noiembrie este perioada bună pentru o nouă pasiune.

Rac

Acești nativi ar trebui să încerce să rezolve problemele pas cu pas și să nu se mai îngrijoreze din orice. Ar face bine să își canalizeze toată energia în activităţi noi.

Căsnicia ar putea părea că ajunge la un impas spre mijlocul toamnei, când Racii vor cere mai mult din partea partenerului de viață. Vor fi momente tensionate, dar cu această ocazie vor descoperi că pot face lucruri extraordinare împreună, că pot investi mai mult în casă și în educația copiilor.

Leu

În această toamnă, Leii ar trebui să se ocupe ceva mai mult de situația financiară. Ar trebui să renunțe la călătorii și la micile distracții sezoniere, pentru a păstra banii pentru cele mai îndrăzneţe vise. Există șanse mari să încheie cu succes un proiect dedicat familiei, cum ar fi construcţia unei case sau mutarea într-o localitate în care copiii pot avea un viitor mai bun.

Cum Marte se va afla în zodia Leu aproape tot sezonul, nativii vor avea sprijin în a găsi soluţii foarte bune pentru situaţiile mai dificile. Datorită lui, vor găsi şi persoanele potrivite care să îi ajute fie cu bani, fie cu actele necesare.

Fecioară

Toamna aceasta, zodia le poate îndeplini acestor nativi o mulţime de dorinţe. Mercur și Venus lurează în tandem la îndepărtares tuturor obstacolelor de până acum. Este o șansă bună ca cei nemulțumiți de salariul actual să își caute alt loc de muncă.

Iar soluțiile bune s-ar putea să vine chiar din partea prietenilor. Din noiembrie, situaţia materială a familiei se va îmbunătăți considerabil. Nativii din zodia Fecioară vor avea posibilitatea să investească în educaţia copiilor şi să le ofere mai mult decât ce le oferă şcoala.

Horoscopul toamnei 2022
Horoscopul toamnei 2022

Balanţă

Acești nativi ar trebui să profite mai mult de vremea bună de la începutul toamnei. Ar face bine să programeze o vacanţă departe de casă, la început de septembrie, pentru că din a doua lună va veni o perioadă ceva mai aglomerată, cu multe schimbări în familie.

Schimbări vor apărea și pe plan financiar, octombrie fiind o lună mai bogată. În schimb, în noiembrie Balanțele vor fi nevoite să lucreze ceva mai mult. Se anunţă şi probleme cu persoanele care le datorează bani și care nu prea au de unde să plătească.

Scorpion

Scorpionii ar trebui să se bucure mai mult de zilele frumoase de la începutul toamnei și să lase lucrurile mai puțin plăcute pe mai încolo. Le-ar prinde bine o călătorie prin țară pentru că, în cea de a doua jumătate a lunii, vor trebui să ia în serios munca şi situaţiile mai dificile cu care se confruntă familia lor.

Deși vor fi tentați să încerce lucruri noi, să caute de lucru în alt domeniu, situaţia nu se va schimba peste noapte. Pe plan amoros, lucrurile par mult mai simple şi nu se anunţă schimbări prea mari. Din noiembrie, ar trebui să fie pregătiți să plătească datorii mai vechi şi să folosească cu grijă banii pe care îi câştigă.

Săgetător

Toamna aduce multe schimbări și nimic nu va fi prea stabil până la sfârșitul anului. Nativii vor fi martorii unor schimbări majore în viaţa socială, care îi vor afecta într-o mare măsură și pe plan profesional.

Până atunci, însă, vor fi nevoiți să dea dovadă de mai multă responsabilitate în căsnicie și să se ocupe de educația micuților lor. Cei care au copii mari, cu copii la rândul lor, toamna aceasta se vor ocupa mai mult de un nepot care are nevoie de atenție sporită la școală.

Capricorn

La început de toamnă, Capricornii vor pune cariera pe locul doi, ocupându-se mai mult de familie și de prieteni. Vor trece prin anumite situaţii în care vor avea nevoie de sfatul celor apropiaţi, dar soluţiile lor îi vor inspira şi vor reuși să rezolve o mare parte din probleme.

Nu este recomandat să apeleze la împrumuturi sau să facă negocieri, pentru că există riscul să piardă mulţi bani. Dacă aparte oportunitatea de a lucra pe cont propriu, nativii ar face bine să profite de ea. În noiembrie, astrele vor fi mai generoase cu banii.

Vărsător

Acești nativii au șanse mari să promoveze pe un post mai bun şi pot face lucruri îndrăzneţe care le pot aduce profit. Ideile sunt bine văzute de șefi și ar putea fi încurajați să le pună în aplicare chiar din luna septembrie.

Octombrie vine cu mai multe noutăţi legate de viaţa personală, iar astrele vin cu avertizări în ceea ce privește sănătatea. Spre sfârşitul toamnei, nativii vor găsi o modalitate de a face mai mulți bani.

Peşti

Toamna vine cu mici surprize în relaţia de cuplu. Unele dintre ele pot fi destul de neplăcute, dar trebuie să țină cont că pot fi greşeli pe care partenerul nu avea cum să le evite. Deciziile pripite ale acestuia ar putea aduce unele necazuri, dar care vor fi depășite cu bine.

După 10 octombrie, Peștii ar face bine să își creioneze planuri noi de viitor și să înceapă deja să facă primii paşi, pentru că astrele îi vor ajuta.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...