Horoscopul săptămânii 4-10 iulie 2022. Zodia care va avea probleme în cuplu din cauza orgoliului

Badea Violeta 04.07.2022, 08:26
Horoscopul săptămânii 4-10 iulie 2022. Zodia care va avea probleme în cuplu din cauza orgoliului

Săptămâna 4 – 10 iulie 2022 se anunță a fi una specială. În aceste zile, două planete își schimbă zodia. Este vorba de Mercur, care pe data de 5 iulie intră în zodia Rac, și de Marte, care pe aceeași dată va intra în zodia Taur. Află cum te vor influenţa aceste aspecte. Acționează practic, pas cu pas, asupra a ceea ce poți realiza și nu te lăsa descurajat de obstacole.

Horoscopul săptămânii 4 – 10 iulie. Previziunile astrale pentru fiecare nativ în parte

Odată ce Marte se va muta în Taur, pe data de 5 iulie, te poți concentra pe obiectivele tale și lucrurile importante pe care nu ai apucat să le duci la bun sfârșit. Până pe 19 iulie, fii atent și prudent în vorbire, deoarece unele persoane din jurul tău nu sunt deloc ceea ce par. Fă-ți ordine în gânduri și viața ta se va schimba radical.

Berbec/Ascendent Berbec

Atunci când vei observa binele din ceilalți, viața ta va deveni mai simplă și mai frumoasă. Ai putea plăti scump pentru cheltuielile din ultima vreme. Perioada următoare va reprezenta o adevărată provocare pentru tine. Săptămâna aceasta, ține cont de etica profesională și abține-te de la a deveni conflictual. Pentru a preveni problemele, trebuie să-ți controlezi ego-ul.

Taur/Ascendent Taur

Vei avea foarte multă energie în această săptămână. Dar asta nu este o scuză pentru a te lansa în toate direcțiile. Este de preferat să ai o țintă și un plan care să te ducă exact acolo unde îți dorești să ajungi.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Întotdeauna există riscul ca, încercând să-ți demonstrezi valoarea, să te implici prea mult, iar acest lucru să te afecteze fizic, emoțional sau mental. Cel mai bine este să te gândești că nu ai nimic de demonstrat nimănui.

Rac/Ascendent Rac

Dacă ceilalți te critică în această săptămână, va fi pentru că îți invidiază farmecul, carisma și talentul. Bârfele lor te vor încuraja să continui să faci ceea ce îți place. Ești prea deștept ca să-i lași să-ți submineze încrederea.

Leu/ Ascendent Leu

Pentru tine va urma o perioadă extrem de agitată care va dura până la sfârșitul lunii august. Vestea bună este că vei reuși să impresionezi câteva persoane importante.

Horoscopul saptamanii 4 - 10 iulie 2022 1
Horoscopul saptamanii 4 – 10 iulie 2022

Fecioară/Ascendent Fecioară

Nu îți face griji dacă nu ai realizat încă tot ce ți-ai propus în acest an. Această săptămână va fi cu noroc. Ți se vor deschide mai multe oportunități. Este, de asemenea, o perioadă excelentă pentru călătorii.

Balanță/Ascendent Balanță

Nu toată lumea îți vrea binele. Cel mai important lucru este ca încrederea ta în tine să rămână intactă. Ceea ce se va întâmpla în următoarele zile te va convinge că succesul nu este departe.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Evită subiectele care ar putea să-i enerveze pe ceilalți, pentru că se pot naște conflicte. Felul tău de a folosi cuvintele poate fi atât o binecuvântare, cât și un blestem, așa că gândește-te bine înainte de a spune ceva.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Ai avut o mulțime de idei bune în ultimele săptămâni și acum ai șansa de a face ceva cu ele. Dar încearcă să petreci timp și cu persoana iubită, deoarece se va simți neglijată. Lasă orgoliul deoparte.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Vei fi mai dinamic decât de obicei în această săptămână. Carisma și abilitățile tale creative vor fi evidente, așa că vei avea parte de multe realizări.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Să nu te temi de critici! Tot felul de oameni vor avea tot felul de lucruri de spus despre ceea ce faci în această săptămână, dar încearcă să nu-i bagi în seamă. Multe dintre aceste persoane nu îți vor binele.

Pești/Ascendent Pești

Ești prea plin de energie ca să-ți petreci timpul în casă. Ieși în oraș singur sau cu prietenii. Vei cunoaște câteva persoane interesante în perioada următoare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...