Horoscopul Runelor pentru luna martie. Ce zice, de fapt, Mihai Voropchievici despre fiecare zodie în parte

Daria Petrescu 29.02.2020, 10:07
Horoscopul Runelor pentru luna martie. Ce zice, de fapt, Mihai Voropchievici despre fiecare zodie în parte

Runele sunt cifrele sau semnele magice, în funcție de fiecare zodie în parte. Mihai Voropchievici este cunoscut pentru previziunile sale pe care le acordă runelor. Aşa că, acesta a mărturisit în cadrul emisiunii de la Antena 3, se se întâmplă cu fiecare zodie în parte, în luna martie.

Horoscopul Runelor pentru luna martie, spus de Mihai Voropchievici

În luna martie 2020 suntem răsfățați de aspecte planetare armonioase. Acestea ne ajută să facem față cu brio eventualelor dificultăți și situațiilor mai complicate sau schimbărilor care apar în viața noastră.

Luna martie este anul acesta una mai specială, pentru câteva zodii. Pe lângă faptul că martie este prima lună de primăvară, există şi anumite schimbări pentru nativii din zodiac.

Runele (în proto-nordică: ᚱᚢᚾᛟ (runo)) sunt semne grafice (litere) ale scrisurilor vechi ale germanicilor. Există mai multe alfabete runice, provenind din diverse regiuni și perioade.

În unele alfabete runele pot reprezenta sunete
În unele alfabete runele pot reprezenta sunete

În unele alfabete runele pot reprezenta sunete (foneme), iar în altele cuvinte sau termene. De asemenea au mai fost folosite drept cifre sau și semne magice.

Cu excepția unei scurte faze în Scandinavia, runele nu au fost folosite în mod curent de oameni pentru comunicare în scris.

Cine este Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici este specialist în arte divinatorii, astrologie, numerologie, chiromanție și cartomanție. Voropchievici are 68 de ani și este tatăl a trei copii, două fete și un băiat.

Mihai Voropchievici a publicat și o carte, „Numerele, zodiile și sănătatea”. Este vorba despre un  volum care tratează în profunzime tainele unei științe străvechi, un domeniu de care s-au intersat și încă se interesează numeroși oameni care vor să studieze aceste lucruri.

Deși un om calm și extrem de discret cu viața sa personală, Mihai Voropchievici a trecut și prin clipe mai puțin plăcute de-a lungul carierei lui. Un incident mai puțin plăcut s-a înregistrat pe data de 31 decembrie, în ultimele ore ale anului 2017 când specialistul a fost sunat și amenințat la telefon.

Ce spune Mihai Voropchievici despre anul 2020

„Anul 2020 este un an universal patru și aduce austeritate, măcar în prima parte a anului. Situația se va schimba abia la începutul verii! Recompensele le primim din a doua jumătate a anului”, a spus  recent Voropchievici la Antena 3.

Potrivit lui Mihai Voropchievici, 2020 este un an în care guvernele trebuie să ia niște hotărâri destul de drastice și nemulțumitoare pentru popor.

2020 e an de temelie pentru următorii cinci ani. Roadele anului 2020 se culeg abia în 2025, spune numerologul Mihai Voropchievici, potrivit Antena 3. În 2020 trebuie să fiți atenți la job, sănătate și relaționare, mai spune el.

Urmăriți Impact.ro și pe