Horoscopul iubirii pentru prima jumătate din 2022. Unii nativi îşi întâlnesc sufletul pereche. Se întâmplă totul până în iunie

Badea Violeta 07.01.2022, 08:52
Horoscopul iubirii pentru prima jumătate din 2022. Unii nativi îşi întâlnesc sufletul pereche. Se întâmplă totul până în iunie

Prima jumătate a anului 2022 aduce multe surprize plăcute pentru unele zodii ale horoscopului. Nativii singuri au șanse să își întâlnească sufletul pereche, în timp ce zodiile care sunt deja implicate într-o relație serioasă vor trece la următorul nivel. Află dacă te numeri printre fericiţi. Astrologii au dezvăluit cine va avea noroc!

Cine își va întâlni sufletul pereche în prima jumătate din 2022

Se anunță un început de an fantastic, pe plan sentimental, pentru unele zodii. Potrivit astrologilor, anumiți nativi au șanse uriașe de a-și întâlni marea iubire, soarta fiindu-le scrisă în stele. De asemenea, unele zodii pot ajunge în fața altarului.

Berbec

Cei născuți sub semnul zodiacal al Berbecului traversează o printr-o perioadă destul de bună pe plan sentimental. Cu toate astea, ei ar trebui să aibă grijă, deoarece un anumit partener din trecut reapare în viața lor și va reuși să le dea lumea peste cap.

Taur

Nativii din zodia Taur sunt sprijiniți de partenerii lor de viață în această perioadă. Datorită acestora, ei pot avansa în carieră sau pot finaliza un proiect la care lucrează de foarte mult timp. Cei care nu și-au găsit încă sufletul pereche vor cunoaște pe cineva în cel mai scurt timp.

Gemeni

Gemenii sunt extrem de nehotărâți, așa că începutul de an nu va fi unul prea bun pentru ei. Cu toate astea, ei ar putea să se îndrăgostească în luna martie.

Rac

Pentru nativii din zodia Rac, jumătatea anului 2022 va fi una dificilă pe plan sentimental. Aceste zodii vor fi rănite și dezamăgite.

Leu

Leii vor fi ocoliți de noroc în dragoste, cel puțin prima jumătate a anului 2022. Acești nativi vor întâlni persoane care vor doar să profite de pe urma lor.

Horoscopul iubirii
Horoscopul iubirii

Fecioară

Unii nativi din Fecioară traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lor pe plan sentimental. În timp ce unii se pregătesc de nuntă, ceilalți își găsesc marea iubire. Acesta poate fi anul Fecioarelor!

Balanță

Balanțele nu vor avea un început de an prea bun. Ele accepta foarte greu faptul că vina nu aparține doar unei singure părți. Sunt extrem de încăpățânate și foarte greu o scoți la capăt cu ele.

Scorpion

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Scorpionului vor avea un început de an extrem de solicitant. Trebuie să-ți pui ordine în gânduri și să comunici mai mult cu prietenii. Astrele îți recomandă să scapi de relațiile toxice.

Săgetător

Jumătatea anului 2022 nu va fi prea bună pentru nativii Săgetător. Partenerul de viață va călca strâmb și te va dezamăgi profund.

Capricorn

Capricornii regretă o relație din trecut și încearcă să reia legătura cu acea persoană. Din păcate, această poveste de iubire nu va avea prea mari sorți de izbândă.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător își rezolvă problemele din relație în prima jumătate a anului 2022. Surprinzător sau nu, unii chiar reușesc să reaprindă flacără iubirii în cuplu.

Pești

Nativii din zodia Pești vor vaea parte de mult noroc în prima jumătate a anului 2022. Aceștia vor pleca într-o vacanță superbă alături de persoana iubită.

Urmăriți Impact.ro și pe