Horoscopul iubirii. Mihai Voropchievici ne spune ce noroc avem în dragoste în funcție de ziua nașterii

Ana Anitoiu, Alexandru Teodorescu 23.07.2021, 16:37
Horoscopul iubirii. Mihai Voropchievici ne spune ce noroc avem în dragoste în funcție de ziua nașterii

Horoscopul iubirii. Norocul în dragoste ar fi influențat de ziua nașterii, indiferent de lună și an. Numerologul Mihai Voropchievici a explicat cum tinde să le meargă oamenilor în plan amoros ținând cont doar de acest detaliu ce aparent n-ar avea nicio legătură.

Horoscop Mihai Voropchievici. Norocul în dragoste pe care îl au persoanele născute în zilele de la 1 la 5

Potrivit horoscopului iubirii explicat de Mihai Voropchievici, persoanele născute în ziua de 1 a oricărei luni din oricare an au tendința să se îndrăgostească extrem de ușor și să se despartă la fel de fulgerător. Lor le sunt sortite în general patru eșecuri semnificative în dragoste și se potrivesc mai ales cu cei născuți în zilele: 1, 10, 19 și 28.

Total diferiți sunt cei născuți în ziua 2. Aceștia sunt oameni foarte analitici și precauți, care se gândesc mult înainte de a acționa, inclusiv în plan amoros. Le sunt sortite tot patru eșecuri în iubire și sunt compatibili cu cei născuți pe 2, 20 și 29.

Persoanele care au apărut pe lume în ziua de 3 se îndrăgostesc repede și sunt încrezătoare. Se potrivesc cu cei din zilele de 3, 21 și 30. Următorii, cei născuți în ziua de 4, sunt persoane săritoare, iar în dragoste dau totul. Cea mai mare compatibilitate o au cu nativii din zilele de 13, 22 și 31. Cei veniți pe lume în ziua de 5 iubesc cu patimă, deși nu le place să se exteriorizeze, și sunt atrași mai ales de cei născuți în 5, 14 și 23.

Horoscopul iubirii. Mihai Voropchievici ne spune ce noroc avem in dragoste in functie de ziua nasterii
Un cuplu de indragostiti

Horoscop Mihai Voropchievici. Norocul în dragoste pe care îl au persoanele născute în zilele de la 5 – 10

Tot conform horoscopului iubirii în interpretarea lui Mihai Voropchievici, nativii zilei de 6 prețuiesc extrem de mult fidelitatea și se potrivesc cu cei născuți în 6, 15, 26. Persoanele născute în ziua de 7 preferă faptele, nu vorbele, nu obișnuiesc să-și arate sentimentele și sunt compatibile cu cei din 7, 16 și 25 ale oricărei luni.

Nativii zilei de 8 nu se simt în siguranță dacă n-au parte de o dragoste adevărată. Tind să treacă prin trei eșecuri pe plan amoros și să se potrivească cu cei din zilele 8, 17 și 26. Dacă ziua de naștere a unei persoane este 9, înseamnă că aceasta apreciază pe cineva abia după despărțire. Este predispusă la patru eșecuri și se înțelege cu cei din 9, 18 și 27. Oamenii născuți în ziua 10 pot fi de notă maximă, dar în relații nu se implică prea mult timp. Au de obicei două eșecuri și preferă sărbătoriții din 1, 10, 11, 28.

Horoscop Mihai Voropchievici. Norocul în dragoste pe care îl au persoanele născute în zilele de la 11 – 15

Persoanele născute pe 11 nu vor să fie ele cele care fac primul pas într-o relație și tind să aibă doar un eșec pe acest plan. Se potrivesc mai ales cu nativii din 2, 11 și 29. Nativii zilei de 12 se implică într-o relația doar când sunt cu adevărat îndrăgostiți. Au parte de cel mult un eșec și sunt compatibili cu cei din zilele de 12, 21 și 30.

Sărbătoriții zilei de 13 a oricărei luni obișnuiesc să iubească cu pasiune și să se implice complet. Au parte de cinci eșecuri de obicei și se potrivesc cu cei din 4, 13, 22 și 31. Cei născuți în ziua de 14 sunt pasionali și iubesc din tot sufletul. Pot avea trei eșecuri în dragoste și se înțeleg cu nativii din 5, 14 și 23. Oamenii apăruți pe lume în ziua de 15 sunt loiali și tind să ajungă la iubire doar după o prietenie. Pot avea șase eșecuri și se simt atrași de nativii din 6, 15 și 24.

Horoscop Mihai Voropchievici. Norocul în dragoste pe care îl au persoanele născute în zilele de la 16 – 20

Cei născuți în ziua de 16 vor să se poată înțelege din priviri cu persoana iubită. Au cel mult un eșec, deoarece sunt foarte selectivi, și se potrivesc mai ales cu nativii din 7, 16 și 25. Persoanele născute în ziua de 17 continuă să caute până când sunt siguri că au găsit adevărata dragoste. Pot avea patru eșecuri în iubire și sunt compatibile cu sărbătoriții din 8, 17 și 26.

Pe de altă parte, cei născuți în ziua de 18 înțeleg iubirea de abia după ce o pierd și sunt atrași de nativii din 9, 18, 27. Nici cei născuți în ziua de 19 nu se implică prea mult în relații, dar asta doar până când partenerul sau partenera le câștigă încrederea. Se potrivesc cu nativii din 1, 10, 19, 28. Sărbătoriții zilei de 20 sunt sensibili și tind să despice firul în patru. Pot avea patru eșecuri și sunt compatibili cu nativii din 1, 11, 20 și 29.

Horoscop Mihai Voropchievici. Norocul în dragoste pe care îl au persoanele născute în zilele de la 20 – 25

Persoanele născute în ziua de 21 sunt romantice și tind să aibă un singur eșec. Le atrag nativii din 3, 12, 30. Și cei născuți pe 22 se dedică în totalitate unei relații și sunt familiști convinși. Au totuși cinci eșecuri până când se stabilesc la casa lor și sunt compatibili cu sărbătoriții din zilele de 4, 13, 22 și 31.

Nativii zilei 23 obișnuiesc să se îndrăgostească chiar și de la prima vedere și să aibă doar un singur eșec în iubire. Se potrivesc de minune cu cei născuți în zilele de 5, 14 și 23. Pentru sărbătoriții zilei de 24, iubirea vine foarte ușor, după o prietenie, și tind să trăiască un singur eșec. Sunt atrași de cei din 6, 15 și 24. Oamenii născuți pe 25 sunt mai degrabă introvertiți și obișnuiesc să se despartă de două ori. Sunt compatibili cu cei din 7, 16, 25.

Horoscop Mihai Voropchievici. Norocul în dragoste pe care îl au persoanele născute în zilele de la 26 – 31

Horoscopul iubirii mai arată că cei născuți în ziua de 26 sunt distanți în relații și vor demonstrații de dragoste de la parteneri. Se potrivesc cu nativii din 1, 10, 19 și 28. Sărbătoriții zilei de 27 se gândesc mult până când se încumetă să facă primul pas, motiv pentru care riscă să rateze multe oportunități. Eșuează o singură dată în dragoste și se potrivesc cu cei din 2, 11, 29 și 20.

Persoanele născute în ziua de 28 cred mult în iubire și au o predispoziție către o dragoste trupească. Se potrivesc mai ales cu cei de pe 8, 17, 26 ale lunii. Sărbătoriții zilei de 29 pot iubi puternic, dar doar după ce partenerul ori partenera le câștigă încrederea. Tind să se despartă de cinci ori și să fie foarte compatibili cu cei din 5, 15 și 25.

Horoscop Mihai Voropchievici mai arată că nativii zilei 30 tind să își testeze partenerul. Pot avea patru eșecuri în dragoste și se simt atrași de cei născuți în 1, 12, 21 și 30. Sărbătoriții zilei de 31 nu pricep prea ușor sentimentul de iubire și au tendința de a se întoarce la iubiri mai vechi. Totuși, cei mai mulți dintre ei trec printr-o singură despărțire semnificativă. Se potrivesc bine cu nativii din zilele de 4, 13, 22 și 31.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...