Horoscopul finalului de 2021. Mihai Voropchievici, despre zodia care termină anul cum nu se putea mai bine

Cristian Cojocaru 24.10.2021, 14:59
Horoscopul finalului de 2021. Mihai Voropchievici, despre zodia care termină anul cum nu se putea mai bine

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul finalului lui 2021 pentru fiecare zodie în parte. Află ce ți-au rezervat astrele pentru sfârșitul de an.

Ce arată horoscopul finalului anului 2021

În cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse din cadrul Antena 3, Mihai Voropchievici a prezis că deși am avut de-a face cu un an greu, acest lucru nu înseamnă că sfârșitul va fi la fel. Astfel, pentru perioada care a mai rămas din 2021, se anunță vești bune însă nu este general valabil pentru toate zodiile.

Berbec

Pentru nativii din Berbec, sfârșitul anului va fi unul de relaționare. Astfel că, în ciuda faptului că aceste persoane au un caracter destul de incisiv și distant, vor încerca să îmbunătățească relațiile cu cei din jur. Nevoia de comunicare se va face simțită pentru acești nativi, iar din dorința de a se face ascultați, vor deveni oratori în fața unor grupuri mai mici sau mai mari de persoane.

Taur

Taurii mizează pe finele anului chiar dacă nu știe ce îi așteaptă. Majoritatea dorințelor sale vor fi îndeplinite, iar dintre acestea fac parte liniștea și siguranța căminului. Unii nativi ai zodiei vor încerca să se mute într-un oraș nou unde vor obține un job nou, astfel că această acțiune le va aduce numai beneficii. Schimbarea va veni numai cu lucruri pozitive pentru ei.

Gemeni

Vreme de 7-8 luni, Gemenii au avut de depășit situații speciale cu multe teste, însă finalul anului va veni cu lucruri benefice datorită reușitelor atât pe plan profesional cât și pe plan personal. După ce au luptat o perioadă lungă de vreme pentru a găsi soluții de finanțare a viselor, acum este momentul în care reușesc să își pună pe picioare propriul business, astfel că sfârșitul reprezintă, de fapt, începutul.

Rac

Un final de an plin de surprize pentru nativii zodiei Rac deoarece vor avea câștiguri financiare însemnate. Racii cu bani sunt persoane bucuroase, iar dacă au și mai mulți cu atât mai bine. Deși au avut de-a face cu perioade primejdioase din punct de vedere al banilor, acum eforturile le sunt răsplătite și o afacere complicată pare să prindă contur în beneficiul acestora.

Leu

Sfârșitul de an pare să fie unul bun și pentru nativii din Leu deoarece liniștea și pacea se va instala în viața lor. Perioadele de agitație și de frământări pe planul sănătății dar și al psihicului se vor fi terminat, iar de acum ceea ce vor avea de făcut este să se bucure de echilibrul dobândit cu atât de multă muncă.

Fecioară

Sceptici de fel, nativii din Fecioară vor avea parte de vești bune spre final de an. Acest lucru se întâmplă datorită lui Vunjo, iar veștile bune cu privire la starea de sănătate ale unor persoane apropiate nu vor întârzia să apară. Comunicarea este foarte esențială pentru acești nativi, în ciuda faptului că uneori sunt persoane mai ursuze.

horoscopul finalului 2021
Nativii din Balanta vor avea parte de dragoste si comunicare

Balanţă

Balanțele au imperativă nevoie de dragoste și comunicare, indiferent de doza pe care o primesc. Sfârșitul anului se anunță cu o promovare la locul de muncă, însă salariul poate fi afectat. Așadar, cu cât avansarea are loc mai rapid, cu atât Balanțele vor simți că s-a meritat să dea dovadă de răbdare.

Scorpion

Domeniul profesional din acest an în cazul nativilor din Scorpion nu a fost deloc pe roze. Totuși, sfârșitul de an vine cu vești bune exact în acest domeniu. Aceștia nu vor trebui să facă rabat de la calitățile care îi pun în valoare, astfel că, datorită schimbării vor avea de cules doar roade.

Săgetător

Circumstanțele favorabile pentru construirea unei case sau achiziția unui imobil au fost lung așteptate de către Săgetători. Sfârșitul de an va veni cu împlinirea acestei dorințe, datorită perseverenței de care au dat dovadă de-a lungul anului.

Capricorn

Veșnica nemulțumire a Capricornilor din punct de vedere profesional se poate datora și faptului că aceștia nu primesc un feedback din partea celorlalți cu privire la munca extraordinară pe care au depus-o. Ordinea în viață și deciziile par a fi luate în acest sfârșit de an. Pe baza faptului că acești nativi sunt greu de mulțumit, ar trebui ca înainte să pună o piatră pe drumul viitorului să se gândească la faptul că mulțumirea va veni în timp ce vor păși.

Vărsător

Nativii din Vărsător au așteptat să vină momentul în care deciziile luate vor fi ferme. Astfel, în momentul în care bărbatul Vărsător este nehotărât în a face un pas, femeia Vărsător își va lua inima în dinți și va păși cu încredere. Femeile Vărsător au o atitudine aparte, iar atunci când își doresc ceva, vor obține.

Peşti

Finalul anului 2021 va fi de bun augur pentru nativii din Pești, iar acest lucru pentru că interesul lor major și anume latura emoțională va putea fi exploatată la maximum. Toate relațiile vor fi favorizate în această perioadă, astfel că aceștia vor cunoaște persoane noi și interesante cu care le va plăcea să își petreacă timpul.

Urmăriți Impact.ro și pe