Horoscopul făcut de Mariana Cojocaru, pentru 4-10 iulie 2020. Cumpene în carieră și în amor pentru aceste 3 zodii

Diana Radu 04.07.2020, 14:30
Horoscopul făcut de Mariana Cojocaru, pentru 4-10 iulie 2020. Cumpene în carieră și în amor pentru aceste 3 zodii

Celebrul astrolog, Maria Cojicaru a prezentat horoscopul pentru perioada 4 – 10 iulie 2020. Potrivit acesteia 3 zodii au parte de cumpene în carieră, dar și în amor. Iată care sunt aceste zodii și ce sfaturi are astrologul pentru ele.

Horoscopul pentru 4-10 iulie 2020 prezentat de Mariana Cojocaru

Fecioarele, Leii și Balanțele sunt cele 3 zodii ghioniste, care vor întâmpina probleme pe plan profesional și sentimental. De data aceasta planetele nu s-au așezat favorbail pentru aceste zodii, încă cu siguranță soarele va răsări și pe strada lor. Iată la ce să se aștepte nativii acestor zodii în perioada următoare!

Horoscop Fecioară

Persoanele născute sub acest semn zodiacal se vor frământa în legătură cu problemele de pe plan profesional și amoros. Semnul zodiacal al Fecioarelor se află sub eclipsă, ceea ce le cauzează toate problemele. Este bine să analizați fiecare problemă individual și să nu amestecați munca cu iubirea. De asemenea, poate acum este momentul să luați o hătărâre în privința celor două probleme. Poate un nou loc de muncă sau o relație încheiată v-ar putea aduce mai multă liniște.

horoscop, 4-10 iulie, mariana cojocaru
Horoscopul pentru 4-10 iulie 2020 prezentat de Mariana Cojocaru

Horoscop Leu

Și nativii zodiei Leu sunt afectați de eclipsa de Lună din data de 5 iulie din Rac. Ca urmare nativii vor fi debusolați complet, iar acest lucru se va resemți pe plan profesional și amoros. Leii nu se pot concentra și simt nevoia să fie singuri, drept pentru care resmping pe toată lumea. În plus, starea lor de spirit nu este deloc una bună. Cu această atitudine, nativii reușesc să-și îndepărteze partenerul de cuplu și să creeze probleme în relație.

Horoscop Balanță

Nativii zodiei Balanțe vor trece prin cea de-a doua Eclipsă a verii. Astrolegii avertizează că de data aceasta urmările se vor resimți cu precădere în viața de familie, dar și în cea profesională. Deja nativii au experiența primei eclipse, așa că astrologii se așteaptă ca nativii să facă față mai bine situației. Cu calm, răbdare și înțelegere orice problemă se poate rezolva.

Urmăriți Impact.ro și pe