Horoscopul făcut de Camelia Pătraşcanu, pentru 6-12 iulie 2020. Zodia care are mare noroc la bani

Madlen Moraru 06.07.2020, 11:42
Horoscopul făcut de Camelia Pătraşcanu, pentru 6-12 iulie 2020. Zodia care are mare noroc la bani

Horoscopul făcut de Camelia Pătraşcanu, pentru perioada 6-12 iulie 2020, arată ce zodie va avea mare noroc la bani. Toți nativii zodiacului european trec prin schimbări esențiale, la început de iulie 2020. De aceea, multora dintre ei le este recomandat să se și relaxeze, dacă au avut de traversat o perioadă mai complicată.

Horoscopul făcut de Camelia Pătraşcanu, pentru 6-12 iulie 2020. Zodia cu noroc la bani

Berbec

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru 6-12 iulie 2020. Berbecii vor avea un început de săptămână ceva mai tensionat, având de luat mai multe decizii neașteptate. Vor avea parte de întâlniri la nivel înalt. Sunt favorizați în zilele de luni și marți pentru că ar putea porni într-o nouă direcție.

Taur

Pentru Tauri se anunță întâlniri de o foarte mare însemnătate, în următoarea perioadă. De aceea, luni și marți se pot ocupa de o problemă administrativă. Totodată, miercuri vor avea timpul necesar să își stabilească planurile de viitor.

Gemeni

Pentru nativii Gemeni este o săptămână ce va debuta cu un mare interes pentru partea financiară și bani. Anumite sume ar putea trece prin acte, de aceea este bine să nu intre cu nimeni într-un conflict. Se pot consulta și cu un specialist dacă au nelămuriri.

Rac

Racii au o perioadă cu un puternic impact asupra relațiilor. Încă de luni vor putea să facă pași importanți, mai ales dacă au vreun conflict activ.

Leu

Leii au o săptămână cu un chef fenomenal de muncă. Acești nativi au de finalizat o grămadă de lucruri și timpul nu este de partea lor, pentru că au intervale limită. Se vor descurca de minune și vor putea cere și un mic ajutor și din partea altora.

Fecioară

Fecioarele s-au mobilizat la rândul lor pentru serviciu. De aceea nu vor lăsa pe alții să ia decizii în loc lor, la locul de muncă. Mai ales dacă este vorba despre persoane cu interese ascunse.

Horoscopul făcut de Camelia Pătraşcanu, pentru 6-12 iulie 2020. Zodia care are mare noroc la bani
Horoscopul pentru perioada 6-12 iulie 2020, de la Camelia Pătrășcanu, arată ce zodie va avea noroc la bani

Balanță

Nativii Balanţă sunt foarte bine echilibrați cu tot ceea ce se întâmplă, în prezent, în viața lor. De aceea, luni vor deveni ceva mai conservatori ca de obicei. Nu trebuie să facă gesturi considerate exagerate și trebuie să aibă grijă și în zilele de marți și miercuri la astfel de ieșiri.

Scorpion

Scorpionii au de rezolvat mai multe probleme administrative. Fie vor avea de dat un răspuns oficial sau vor avea parte de întâlniri importante. Lucrurile pică foarte bine pentru ei și au parte de diverse oportunități.

Săgetător

Săgetătorii planifică ceva măreț, de aceea sunt cu ochii pe banii lor încă de luni. Vor putea fie să primească invitații interesante, sau să intre într-un conflict joi și vineri. De aceea le este recomandat să se ferească de asemenea situații.

Capricorn

Capricornii au o perioadă ce debutează cu aspecte foarte benefice. Acești nativi sunt concentrați pe propria persoană și au realizarea că știu cine sunt ca persoană și ce își doresc de la viață.

Vărsător

Vărsătorii pot avea o săptămână care să înceapă cu anumite restanțe sau întârzieri. Se pare că nu au timp de pierdut, de aceea se vor mobiliza să termine lucrurile la timp. Vor avea mult spor pentru ceea ce fac.

Pești

Peștii au o perioadă care le aduce mai multe întâlniri, cât se poate de importante. Se vor trezi în centrul atenției, când vor trebui să susțină o opinie. Și-ar putea îndepărta câțiva prieteni, ba chiar pierde total, dar vor câștiga alții noi, potrivit Antena3.

Urmăriți Impact.ro și pe