Horoscopul compatibilității între parteneri. Aceștia sunt cei mai speciali bărbați din zodiac

Andreea Bisinicu 26.10.2020, 08:49
Horoscopul compatibilității între parteneri. Aceștia sunt cei mai speciali bărbați din zodiac

Horoscopul compatibilității între parteneri. Cine sunt cei mai speciali bărbați din zodiac. Care sunt zodiile care se potrivesc de minune și pot face casă bună împreună.

Horoscopul compatibilității între parteneri. Pentru femeia Scorpion

Ai trăit degeaba până nu ai iubit o femeie Scorpion. Sunt puternice, impulsive, pasionale și dezlănțuite. Au nevoie de libertatea și nu suportă ca un bărbat să le sufoce cu prea multă afecțiune.

Cine sunt cei mai speciali bărbați din zodiac pentru ele? Femeile Scorpion s-au născut sub semnul unei zodii de apă. De aceea, ea se potrivește cel mai bine tot cu zodiile de apă precum Racii și Peștii, sau zodii de pământ precum Fecioarele și Capricornii.

Horoscopul compatibilității între parteneri. Pentru femeia Pești

Cine sunt cei mai speciali bărbați din zodiac pentru femeia Pești? Ea e puțin mai dificilă. Dintre toate cele 12 membre ale zodiacului, ea este cel mai greu de impresionat. Este inteligentă, calculată, pragmatică și sensibilă. O femeie Pești nu stă mult pe gânduri. Dacă vrea ceva, va face orice ca să-l obțină.â

Dacă nu prezinți interes pentru acest nativ, nu vei avea șanse să o cucerești. Femeia Pești se potrivește, în cuplu, cel mai bine cu bărbații Taur, Rac, Scorpion și Capricorn.

Care sunt zodiile care se potrivesc cel mai bine
Care sunt zodiile care se potrivesc cel mai bine

Horoscopul compatibilității între parteneri. Pentru femeia Gemeni

Aici e mai mult decât simplu. Este cea mai „zăpăcită” zodie de aer din zodiac. Femeia Gemeni e libertină, sociabilă, sensibilă dar vulcanică. E genul care te va certa pentru că ai uitat să cumperi pâine de la magazin.

Temperamentul ei puternic poate fi dominat numai de un alt semn zodiacal de aer, precum Vărsătorul sau Balanța, sau zodii de foc precum Leul sau Berbecul. Bărbații din zodia de foc au ac de cojocul femeii Gemeni.

Horoscopul compatibilității între parteneri. Pentru femeia Capricorn

Femeile din zodia Capricornului sunt genul de femei care gândesc mult prea mult orice lucru mititel. Se decid greu asupra unui lucru, le place la nebunie bârfa și sunt puțin capricioase. Cum? Iubitul ei nu vrea să iasă în oraș sâmbătă seara? Atunci va ieși ea singură, la cumpărături.

Ține cardurile departe de ea, pentru că face prăpăd atunci când merge în mall. Femeia Capricorn este o zodie de pământ și se presupune că este foarte echilibrată și ancorată în realitate. Nu este. De aceea, ea are nevoie de cineva care să o aducă puțin cu picioarele pe pământ, precum Taurul, Fecioara, Peștii sau Scorpionul.

Urmăriți Impact.ro și pe