Horoscopul banilor. Ce trebuie să faci pentru a avea noroc pe plan financiar

Nicu Stan 20.09.2021, 15:12
Horoscopul banilor. Ce trebuie să faci pentru a avea noroc pe plan financiar

Acesta este horoscopul banilor. Mihai Voropchievici a spus tot ce trebuie să faci pentru a avea noroc pe plan financiar. Banii nu vin oricum, ci numai dacă respecți anumite reguli. Astfel, dacă vrei să propsepri pe plan financiar trebuie să porți anumite lucuri, dar și culori.

Horoscopul banilor făcut de Mihai Voropchievici. Ce culori atrag banii și norocul

Mihai Voropchievici explică că explică în horoscopul banilor că există o fuziune între culorile hainelor și mental, menite să îți aducă în viață prosperitatea.

În plus, este important să le respecți și să și crezi în ele dacă vrei să ți se întâmple, pentru că nu degeaba se spune că orice superstiție capătă forță atunci când ai încredere în ea.

Mihai Voropchievici, despre cum sa atragi banii
Mihai Voropchievici, despre cum sa atragi banii

Tot omul visează la bani mulți

De asemenea, toți visăm să avem parte de noroc și să atragem banii și succesul de partea noastră. Astfel, numerologul Mihai Voropchievici explică în horoscopul banilor, la Antena 3, ce e bine să porți ca să atragi ca un magnet banii și norocul.

”Dar, eu m-am îmbrăcat în conformitate cu starea mea de spirit și cu gândul la ce trebuie să fac. Deci în momentul în care nu ești superdispus să faci niște minuni de genul acesta, tinzi la acele culori terne: un maro, un verde închis, negru”, a spus numerologul Mihai Voropchievici în horoscopul banilor.

Ce efect are culoarea neagră în horoscopul banilor

Negrul este acea culoare care te face mai reținut. Astfel, toate insituțiile respectabile și alte zone de protocol se îmbracă în două tente: alb și negru. Aceste culori impun respectul, ”dar și o anumite distanță între tine și interlocutorul respectiv”.

”Dacă găsești un spirit care caută numai siclam, roz bombon, gândește-te că dacă ai intrat în gașca de căzuți îi pune pe picioare imediat. Există un principiu sau o regulă, de care ar fi fantastic să ținem cont: în funcție de fiecare zi a săptămânii te armonizezi cu ziua respectivă îmbrăcându-te cu anumite nuanțe de culori.”, a completat Mihai Voropchievici în horoscopul banilor.

Obiecte care atrag prosperitatea

În completare, Mihai Voropchievici, în horoscopul banilor, a ținut să sublinieze că ar fi indicat să se adauge și o bijuterie în ton cu îmbrăcămintea, ceea ce va aduce o altă stare de spirit.

În plus, există și anumite obiecte care te face să atragi banii și prosperitatea. Printre cele mai cunoscute se regăsesc potcoava și trifoiul cu patru foi, se mai arată în horoscopul banilor al lui Mihai Voropchievici.

Soluția talismanelor norocoase

Cu toate astea, ținând cont că nu se poate face prea ușor rost de un astfel de trifoi, iar potcoava nu este obiectul ce poate fi purtat în geantă, putem apela la talismane. Spre exemplu, broscuța feng shui, care are de obicei în gură o monedă găurită, sau elefantul de jad, dar neapărat acesta din urmă trebuie să țină trompa în sus.

Nu trebuie să uităm că norocul mai ni-l facem și noi cu mâna noastră. Cu cât crezi mai mult în șansă, cu atât mai mult crește și probabilitatea de a avea succes.