Horoscopul banilor, căsătoriei şi carierei pentru următorii ani. Ei sunt norocoşii care vor avea parte numai de bogăţie

Astrolog Roxana Lușneac 25.01.2021, 16:29
Horoscopul banilor, căsătoriei şi carierei pentru următorii ani. Ei sunt norocoşii care vor avea parte numai de bogăţie

Impact.ro vă aduce horoscopul banilor, căsătoriei şi carierei pentru următorii 10 ani! Așadar, vom afla împreună ce a pregătit karmicul Saturn pentru oamenire pentru o perioadă îndepărtată de timp. Acestea sunt previziuni generale pe care fiecare nativ ar trebui să le cunoască!

Așa arată horoscopul banilor, căsătoriei şi carierei pentru următorii 10 ani

Începând cu anul  2020 am intrat într-o perioada de 10 ani de schimbări majore pe care le resimțim cu toții. Fiecare început de decadă este important deoarece marchează un nou ciclu și 2021 este un an cu totul și cu totul special.

Anul 2021 marchează chiar intrarea noastră în această perioadă, iar partea bună este că a început cu karma, dar și cu binecuvântarea conjuncției Jupiter Saturn. În horoscopul Vedic Saturn încă se află de la începutul anului 2020 în Capricorn și va sta acolo până la jumătatea anului 2022, deci nu sunt întâmplătoare toate aspectele pandemiei globale și a blocajului general care încă există.

Horoscopul banilor, casatoriei si carierei pentru urmatorii 10 ani
Horoscopul banilor, casatoriei si carierei pentru urmatorii 10 ani

Cine e Saturn și ce aduce de fapt?

Această planetă este considerată a fi cel mai aspru judecător al nostru, iar în acest tranzit în Capricorn, vrea să ne învețe responsabilitatea propriilor noastre alegeri. Unele apectele care au venit odată cu această perioada se întâlnesc la 800 de ani, deci era cumva normal să nu fim pregătiți sau obișnuiți cu tot ce au cauzat. Atunci nu exista o  viteză  mare de deplasare a oamenilor, nu exista o asemenea socializare la nivel global, deci ce s-a întâmplat atunci oricum nu avea factorii necesari să ia o amploare globală.

Saturn în harta unei persoane poate aduce împlinire, bogăție și tot ce e mai frumos, iar în harta alteia poate aduce lene, sărăcie și frustrare din cauza restricțiilor și blocajelor pe care acesta le impune, iar totul se vede într-adevăr doar în harta personală. În general, modul lui de a acționa este prin a purifică o persoană  prin greutățile pe care le aduce, tocmai pentru a o motiva să muncească mai mult, să fie mai corecta, să fie mai ambițioasa să își învingă fricile, iar semnul unde se găsește în harta personală spune despre cum ar trebui să abordezi  energeti si sa intelegi această planetă.

Lupta pentru democrație va fi una aprigă

Saturn va stă până în 2022 în Capricorn, apoi va trece în Vărsător, ceea ce înseamnă că va aduce în următorii 5 ani valorile din trecut ale intenției de a face lucrurile corect și cel al luptei pentru democrație.

Până în 2024 încă vom fi într-un proces de regenerare și vindecare atât trupesc, sufletesc și economic, iar multe țări care în trecut erau destul de selective cu oferirea permiselor de muncă acum își pot deschide granițele.

2026 poate începe o nouă perioada de evoluție incredibilă pentru omenire în tot ceea ce ține de industrie, tehnologie, descoperiri și creștere enormă a piețelor și a bursei.

Când vin câștigurile mari

2026 și 2027 sunt  ani în care pot  să câștige enorm cei care au muncit în trecut, și-au învins fricile și și-au păstrat determinarea, dar care și-au investit banii strânși în acțiuni sau diverse bunuri imobiliare. O mare șansă  de afirmare o au acele persoane care nu se regăsesc în mulțime și care lupta pentru propriile principii și idei.

Conceptul de familie va fi mai apreciat și mai bine înțeles că niciodată de o mare parte din oameni. Se vor începe a lega legături sufletești mai mult decât trupești, iar asta va da armonie societății în care trăim.

  • Ani importanți pentru carieră și schimbări legate de serviciu: 2022, 2025, 2026, 2029
  • Ani importanți pentru căsătorii, pentru a întemeia relații reușite:2022,2026,2028,2030
  • Ani importanți financiar: totul începe cu 2021 și în funcție de cum decurge acest an vei vedea potențialul tău pentru evoluție în următorii ani, dar sunt de remarcat 2022,2024,2025, 2030
Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...