Horoscopul 1-7 ianuarie 2022. Nativii care au parte numai de lucruri frumoase în prima săptămână a noului an

Beatrice Dumitru 01.01.2022, 18:00
Horoscopul 1-7 ianuarie 2022. Nativii care au parte numai de lucruri frumoase în prima săptămână a noului an

Legătura dintre astre și anumite date din calendar reprezintă conexiunea care permite interpretarea semnelor zodiacale. De ce trebuie să te ferești în perioada 1-7 ianuarie, ce probleme se sănătate pot aparea și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce ți-au rezervat astrele în prima săptămână a noului an.

Horoscopul 1-7 ianuarie 2022

Oamenii sunt mereu atenți la ceea ce se poate întâmpla în viitor. Există o nevoie sau o curiozitate de a ști ce urmează și din acest motiv, mulți consultă constant horoscopul. Acest lucru se datorează faptului că se crede că există o legătură reală între astre și anumite date din calendar.

Vei avea surprize în dragoste sau totul va rămâne la fel? Și la capitolul bani ce schimbări vor fi? Este un moment bun pentru a investi? Află dacă norocul va favoriza zodia ta sau dacă, dimpotrivă, este mai bine să nu te aventurezi și să fii harnic. Iată care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 1 – 7 ianuarie 2022.

Berbec

La serviciu, va trebui să încerci puțin mai mult, pentru că nu vor fi probleme. Dacă vrei să faci o investiție, va trebui să te gândești înainte, fii atent. Evită discuțiile inutile cu prietenii tăi, nu duc la nimic bun. Te vei bucura cu adevărat de compania partenerului și a prietenilor tăi apropiați. Nu asculta atât de mult comentariile oamenilor, urmărește-ți propria intuiție în dragoste. De asemenea, pot apărea posibile deplasări, excursii, călătorii.

Taur

Vei primi banii pe care i-ai asteptat, te vei linisti. Dacă ești șomer, acesta este un moment bun pentru a-ți găsi un loc de muncă. În dragoste, nu-ți etala toate farmecele în același timp, vei seduce mai bine încetul cu încetul. Vei avea relații foarte bune cu cei apropiați în această perioadă. Mercur le va permite nativilor din Taur să facă față situațiilor speciale.

Gemeni

Ignoră bârfele și comentariile pe care le auzi la serviciu. Ar trebui să începi să economisești puțin pentru ceea ce urmează. Ai putea avea probleme cu un prieten, iar în dragoste, dacă ai un partener stabil, îi vei acorda mai multă atenție decât de obicei, te va entuziasma. Vei avea o forță și o rezistență de invidiat, vei fi de neoprit și nu vei avea probleme de sănătate.

Rac

Este un moment propice pentru a găsi ceva mai bun în domeniul profesional, iar în dragoste o evadare cu partenerul tău te-ar făcea să te simți grozav, înveselește-te dacă ai posibilitatea. Dacă vrei ca șefii tăi să te înțeleagă, încearcă să fii mai clar, vei reuși. Acesta este un moment bun pentru a te apropia de acea persoană care te interesează și lasă deoparte sentimentele negative.

Horoscopul 1-7 ianuarie 2022. Nativii care au parte numai de lucruri frumoase în prima săptămână a noului an
Previziuniler astrale pentru perioada 1-7 ianuarie 2022.

Leu

Poți obține un nou loc de muncă chiar dacă nu îl cauți și trebuie să ai răbdare cu colegii tăi, problemele se vor rezolva în cel mai scurt timp. Vei introduce noutăți în profesia ta pentru a evita rutina și vor fi un succes. Viața ta amoroasă va lua, în curând, o întorsătură pozitivă și te vei simți foarte bine. Dacă nu ai un partener, poate apărea ceva neașteptat și pozitiv. Ești bine, nu-ți complica viața cu chestiuni minore.

Fecioara

Inventivitatea și mintea strălucitoare, împreună cu slăbiciunea ta pentru inovație și progres, te fac să găsești noi moduri și soluții pentru viața profesională în fiecare zi. În dragoste, ești într-o etapă incertă, dar dacă acum treci printr-o criză va trece, iar relația ta va deveni mai stabilă. Acordă-i atenție partenerului tău și păstrează-ți stima de sine ridicată. Ai capacitatea de a depăși toate provocările care apar zilnic.

Balanța

Nu vei începe săptămâna în cea mai bună dispoziție, dar nu va dura mult până când entiziasmul tău molipsitor va reaparea. Este o săptămână bună pentru a petrece în familie, poate și cu partenerul. Poate luni te așteaptă o schimbare de job care va fi foarte pozitivă în cariera ta profesională. În anul 2022 te așteaptă multe schimbări care te vor face fericit în fiecare zi.

Scorpion

La serviciu, simți că dai mult și primești puțin, dar nu va fi așa întotdeauna. Armonia cu partenerul tău te va duce într-un moment special, bucură-te de el. Ai putea pierde ceva de valoare, așa că fii vigilent.Tensiunile la locul de muncă îți provoacă un pic de stres, încearcă să te calmezi. Trebuie să-ți canalizezi excesul de energie în mod corect.

Săgetător

Evită disputele la locul de muncă și va fi grozav, liniștește-te și profită de toate oportunitățile care vor apărea. Este timpul să începi să economisești serios, va funcționa. S-ar putea să ai niște cheltuieli suplimentare care te vor da puțin peste cap. Te vei înconjoara de prieteni care te vor încuraja și vor fi mereu lângă tine. Cercul tău de prieteni se extinde și vei întâlni oameni noi și interesanți. Vei fi fericit și dornic să ieși și să te distrezi.

Capricorn

Vei avea oportunități bune de afaceri și investiții, în general. Ai tendința de a face cheltuieli inutile, ar trebui să încerci să le eviți. Ar putea apărea o nouă oportunitate de angajare și ai putea fi interesat. Ești bine fizic și, mai presus de toate, psihic. Acționează cu înțelepciune în toate domeniile și nu vei avea niciun eșec. Cucerirea unei persoane pare dificilă în prima săptămână a noului an, dar, în realitate, nu este imposibil. Ai în față câteva zile propice iubirii și distracției.

Vărsător

La serviciu, totul va iesi asa cum te asteptai, te poti relaxa putin. Te afli într-un moment de schimbări pozitive la nivel profesional, profită. Cineva îți poate da o mână de ajutor pentru a pune capăt unei probleme în așteptare. Vei avea mare succes în dragoste, o persoană apropiată ți-ar putea prezenta pe cineva care este foarte interesant pentru tine.

Pești

Munca îți va aduce beneficii neașteptate, dar nu ai încredere în tine. Este o perioadă în care ar trebui să economisești pentru ca pe viitor să poți face investiții. Îți lipsesc stimulente în relația ta, te plictisești și iei în considerare schimbări. Gândește-te la lucruri înainte de a le spune, dacă nu vrei să ai probleme în dragoste, poți răni. Cei dragi nu sunt doar o povară, petrece mai mult timp cu ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...