Horoscop zilnic, vineri, 25 noiembrie 2022. Zodia care reușește să negocieze un salariu mai mare

Mihnea Tălău 24.11.2022, 23:53
Horoscop zilnic, vineri, 25 noiembrie 2022. Zodia care reușește să negocieze un salariu mai mare

Horoscopul zilnic de vineri, 25 noiembrie 2022, aduce schimbări importante pentru mai mulți nativi din zodiac. Contextul astrologic al zilei, cu Luna în continuare în tranzit prin Săgetător, revarsă asupra noastră o infuzie de energie, curaj, dinamism în acțiuni și poftă de viață. Avem multă determinare în a face lucrurile să funcționeze și a ne atinge scopurile.

Horoscop zilnic 25 noiembrie

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Energia este la cote maxime astăzi, așa că ai grijă încotro o canalizezi. Ai încredere în tine și dai dovadă de mult entuziasm, dar nu-l duce în zona nerăbdării. Contextul zilei te favorizează să ajungi acolo unde-ți propui, indiferent de obstacole.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Îți trec nu zeci, ci mii de gânduri prin minte și asta te poate agita, dar te și poate ajuta să găsești soluția potrivită la o problemă de natură financiară. În plan sentimental, dă frâu liber pasiunii și reapropie-te de partener.

Horoscop zilnic, marti 25 octombrie 2022

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna trece și astăzi prin zona de relații, așa că ai grijă să nu intri în discuții contradictorii cu partenerul. Nu prea te mulțumesc răspunsurile celorlalți și cauți confirmări, aprobări, validări în toate direcțiile.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Dai dovadă de mult curaj în acțiunile profesionale întreprinse, în atingerea unui obiectiv legat de carieră și asta vine dintr-o mare încredere în tine pe care astăzi o manifești din plin. Te afirmi, ieși în evidență, dar ai grijă să nu te suprasoliciți.

Citește continuarea horoscopului zilnic de vineri, 25 noiembrie 2022, pe Playtech.ro.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...