Horoscop zilnic, vineri 22 aprilie. Zodia care nu trebuie să ia decizii în Vinerea Mare

Astrolog Roxana Lușneac 21.04.2022, 20:22
Horoscop zilnic, vineri 22 aprilie. Zodia care nu trebuie să ia decizii în Vinerea Mare

Doar câteva zile ne despart de cea mai mare sărbătoare din an, iar astrele vin cu o serie de recomandări. Potrivit horoscop zilnic, vineri, 22 aprilie, aceasta este zodia care nu trebuie să ia decizii în Vinerea Mare. Culorile norocoase ale zilei sunt gri și roz, iar numerele ce ne vor aduce noroc în următoarele 24 de ore sunt: 1, 22, 24, 34, 37, 43. Previziuni complete pentru fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului.

Horoscop zilnic, vineri 22 aprilie – Berbec

Încearcă să nu te grăbești foarte mult în tot ceea ce întreprinzi astăzi și să lași loc lucrurilor care se întâmplă într-un mod spontan, pentru că acelea sunt cele mai frumoase. Încearcă să îți dai ție un pic mai mult de timp și să nu iei decizii importante.

Taur

Astăzi este o zi bună pentru a-ti ține inima deschisă și pentru a nu-ți pierde credința și speranța. Climatul actual cosmic te ajută să faci pași importanți spre obiectivele pe care le ai pe termen lung, însă trebuie să crezi mai mult în tine pentru a reuși să manifești în viața reală visurile pe care le ai.

Gemeni

Așteptările pe care le ai atât de la tine cât și de la ceilalți poți fi destul de mari în acest moment și trebuie să ai grijă nu jignești prin atitudinea ta, dar și nici să nu îți strici ziua din cauza unor detalii care mâine nu vor mai conta. Încearcă să te ocupi mai mult de ceea ce îți face plăcere.

Rac

Nu trebuie să îți fie frică astăzi să accepți anumite sfaturi pe care le primești de la persoanele care țin la tine. Uneori doar o idee este cea care poate să îți schimbi perspectiva cu totul și să te ajute să vezi dintr-o alta modalitate viața sau posibilitățile pe care le ai.

Horoscop zilnic, vineri 22 aprilie – Leu

Aspectele actuale te încurajează să rămâi deschis în tot ceea ce ține de anumite oportunități care pot veni în drumul tău. Încearcă să nu te mai gândești foarte mult la sectorul carierei în acest moment, ci să pui accent mai mult pe ceea ce te face cu adevărat fericit, pe familie și ordine.

Fecioara

Energia actuală este cea care te ajută să te menții în formă la acest moment și chiar să te ocupi mai mult de casă și de organizarea acesteia. Astrele activează în acest moment aspectul spiritual al hărții tale, iar semnele care îți vin în drum au ca scop să te ghideze.

Horoscop zilnic, vineri 22 aprilie. Zodia care nu trebuie să ia decizii în Vinerea Mare
Horoscop 22 aprilie 2022

Balanta

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să lucrezi în echipă alături de cei dragi chiar de dimineață. Folosește-ti energia de care beneficiezi în acest moment ca fiind o oportunitate pentru a finaliza ce ti-ai propus . Vibrațiile actuale te ajută să îți petreci seara în liniște.

Scorpion

Astăzi este o zi în care te poți simți destul de neliniștit datorită planetei Marte care te guvernează, iar aspectele sale în capricorn te pot face destul de dramatic în tot ceea ce ține de sectorul muncii și a relațiilor de prietenie, sociale. Încearcă totuși să fii diplomat în atitudine, fără a creea drame inutile.

Horoscop zilnic, vineri 22 aprilie – Sagetator

Astăzi este o zi în care trebuie să profiți de toate oportunitățile care îți vin în drum, pentru că doar așa vei reuși să ai o zi reușită. Din punct de vedere social ești foarte apreciat, cei dragi vor să petreacă timp în compania ta, iar să te face să simți important.

Capricorn

Astăzi este o zi în care trebuie să fii ceva mai indulgent cu tine și să începi să te apreciezi în tot ceea ce faci, dar și pentru ideile pe care le ai. Aspectele actuale te ajută și te inspiră să privești în viitor fără a mai face anumite greșeli pe care le-ai făcut în trecut.

Varsator

Dacă în trecut ai spus lucruri care nu erau adevărate fiind presat de anumite circumstanțe, acum este posibil să vină momentul să trebuiască să clarifici totul. Oricare ar fi situațiile prin care treci în partea a doua zilei, ele te aduc mai aproape de realitate în relația cu ceilalți.

Horoscop zilnic, vineri 22 aprilie – Pesti

Încă de dimineață poți vedea cu ochii cum toate treburile pe care le ai de făcut în timpul zilei de astăzi se tot înmulțesc. încearcă totuși să nu lași la o parte prioritățile profesionale sau cele legate darmite pregătiri, pentru că dacă te ocupi doar de socializare și interacționare, nu vei reuși să termini ce ti-ai propus.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...