Horoscop zilnic, vineri 18 noiembrie 2022. Zodia Fecioară stă bine emoțional. Ce se întâmplă cu Balanțele

Beatrice Dumitru 17.11.2022, 23:29
Horoscop zilnic, vineri 18 noiembrie 2022. Zodia Fecioară stă bine emoțional. Ce se întâmplă cu Balanțele

Horoscopul de vineri, 18 noiembrie 2022, arată ce îți rezervă astrele și vei putea afla cu ce fel de zi te confrunți la locul de muncă, ce dragoste nouă te așteaptă, dacă este o zi bună pentru a juca la loterie sau care va fi starea ta de sănătate. După ce a trecut prin semnul Scorpionului rapid, Mercur intră în Săgetător. Iată ce zodie este avantajată vineri.

Horoscop vineri, 18 noiembrie 2022

Berbec

Aceasta va fi o zi în care nativii născuți în zodia Berbec vor avea chef să facă multe lucruri și, de asemenea, își doresc să apară experiențe noi în viața lor. Azi au mai mult spor în activitățile lor, fie că sunt desfășurate la locul de muncă, fie că este vorba de activități de rutină. Nu le este frică de schimbări și se adaptează cu ușurință la noile situații care le ies în cale.

Taur

Vei avea nevoie să recuperezi ceva ce ai pierdut cu mult timp în urmă și chiar îl poți obține. În cele din urmă, vei primi sprijinul prietenilor și al altor persoane pentru orice ai nevoie. Luna tranzitează astăzi sectorul iubirii tale și te face mai dornic de afecțiune, mai deschis în exprimarea sentimentelor și mai înțelegător cu copiii. Astăzi vei zâmbi mult.

Horoscop zilnic, vineri 18 noiembrie 2022. Zodia Fecioară stă bine emoțional. Ce se întâmplă cu Balanțele
Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2022.

Gemeni

Azi acorzi mai multă atenție decât de obicei familiei și nevoilor acestora, însă ține cont că nu sun excluse tensiunile dacă le-ai promis ceva și nu te ții de cuvânt. De asemenea, astrologii spun că încrederea în propria persoană va fi enormă în această zi. Te vei simți o persoană foarte senzuală și atrăgătoare pentru ceilalți, ceea ce îți va oferi o oarecare satisfacție.

Rac

Este o zi foarte bună pentru cei din zodia Rac pentru a negocia, pentru a purta dialoguri și pentru a afla informații, sfaturi de la cei din jur. Nu crede tot ce auzi fără să cercetezi. Trebuie să clarifici dacă îți pasă sau nu de o persoană și în ce măsură. Dacă nu ești sigur, acordă-ți timp să te gândești la asta.

Citește continuarea horoscopului pe Playtech.ro.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...