Horoscop zilnic, sâmbătă 26 noiembrie. Tensiuni pentru Rac și Balanță. Capricornii sunt în formă maximă

Redacția IMPACT 25.11.2022, 23:02
Horoscop zilnic, sâmbătă 26 noiembrie. Tensiuni pentru Rac și Balanță. Capricornii sunt în formă maximă

Horoscop zilnic, sâmbătă 26 noiembrie. Racii și Balanțele se vor confrunta cu tensiuni în familie sau în relația cu persoana iubită. Nativii unei alte zodii vor avea nevoie de mai multă odihnă, în timp ce Capricornii sunt în formă maximă.

Horoscop zilnic, sâmbătă 26 noiembrie. Berbec

Tranzitul Lunii de astăzi te încurajează să ieși în față, să te faci remarcat în diferite contexte. Este posibil, deși e weekend, să ai de rezolvat chestiuni profesionale. Unii nativi pot întâmpina probleme în relația cu autoritățile.

Horoscop zilnic, sambata 26 noiembrie
Horoscop zilnic, sambata 26 noiembrie

Horoscop zilnic, sâmbătă 26 noiembrie. Taur

Astăzi cu greu va reuși cineva să ajungă la o direcție comună de viitor cu tine. Refuzi tot ce vine nou și te lupți pentru principiile tale, pentru adevărurile tale. Însă, ai grijă că multe din acestea pot fi doar prejudecăți, așa că ascultă-i și pe alții.

Horoscop zilnic, sâmbătă 26 noiembrie. Gemeni

Se întrevăd nemulțumiri financiare, îndeosebi legate de un bun material, de un credit, de un proces. Poate ai de returnat un împrumut și nu știi cum să o faci pentru a-ți menține echilibrul bugetului. Pe de altă parte, ar trebui să profiți de contextul astrologic și să te reapropii de partenerul de viață.

Citește continuarea pe Playtech.ro!

Ce s-a întâmplat cu celebra trupă Trident?
Urmăriți Impact.ro și pe