Horoscop zilnic, sâmbătă 23 iulie 2022. Zodia Taur se pregătește de un eveniment major

Astrolog Roxana Lușneac 22.07.2022, 19:20
Horoscop zilnic, sâmbătă 23 iulie 2022. Zodia Taur se pregătește de un eveniment major

Horoscop zilnic, sâmbătă 23 iulie 2022. Zodia Taur se pregătește de un eveniment major, iar o altă zodie va ajunge într-o vacanță în care va vizita locuri noi sau va întâlni persoane pe care nu le-a mai văzut de mult timp.

Horoscop zilnic, sâmbătă 23 iulie 2022. Berbec și Taur

Berbec

Aspectele actuale arată ca și cum nu ai un control total asupra lucrurilor care se întâmplă în viața ta, ceea ce poate fi destul de frustrant, mai ales când ai niște planuri bine puse la punct în prezent. Încearcă să iei lucrurile așa cum vin și folosește culoarea galben deschis și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Taur

O persoană din anturajul tău are nevoie de susținerea ta, ceea ce nu te deranjează, având în vedere circumstanțele actuale. E un moment bun pentru a-ți pune în ordine actele sau pentru a verifica data lor de expirare, mai ales dacă plănuiești să călătorești curând. Folosește culoarea auriu și cifra 2 pentru mai mult noroc.

Horoscop zilnic, sambata 23 iulie 2022
Horoscop zilnic, sambata 23 iulie 2022

Horoscop zilnic, sâmbătă 23 iulie 2022. Gemeni și Rac

Gemeni

Astăzi este o zi în care nu ar trebui să îți fie jenă să ceri ajutorul persoanelor din jur, mai ales dacă simți că ești extenuat sau că anumite treburi te depășesc. Activitățile în echipă sunt susținute pe tot parcursul zilei, dar și folosirea culori roșu deschis și a cifrei 9 pentru mai mult noroc.

Rac

Aspectele actuale vin pe casa spiritualității și a încrederii în lucrurile care urmează se întâmple în viitorul apropiat. E un moment bun pentru a-ți găsi liniștea și conexiunea cu divinitatea pentru mai multă susținere în ceea ce îți dorești. Folosește cifra 2 și culoarea portocaliu deschis pentru mai mult noroc.

Horoscop zilnic, sâmbătă 23 iulie 2022. Leu și Fecioară

Leu

Astăzi este o zi bună pentru a-ți plănui o vacanță la munte, la mare sau pentru a încerca să faci niște activități interesante împreună cu cei dragi. Aspectele actuale îți pot aduce idei foarte bune care vin în ajutorul soluționării anumitor probleme. Folosește cifra 8 și culoarea coral pentru mai mult noroc.

Fecioară

Universul te recompensează atunci când ai curajul să îți învingi fricile, iar tu în momentul de față poți să zici că ai evoluat foarte mult prin prisma experiențelor prin care ai trecut în ultima perioadă de timp. Folosește culoarea galben și cifra doi pentru mai mult noroc.

Horoscop zilnic, sâmbătă 23 iulie 2022. Balanță și Scorpion

Balanță

Aspectele zilei aduc succesul în drumul tău, iar astăzi faci ceea ce trebuie pentru a atrage ce îți dorești. Astrele te ajută să te deschizi mai mult din punct de vedere spiritual și chiar să porți o discuție deschisă cu universul. Folosește cifra 2 și culoarea argintiu pentru mai mult noroc.

Scorpion

Aspectele actuale te pot duce într-o vacanță în care vizitezi locuri noi sau te întâlnești cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult timp. E un moment bun pentru a face o organizare atât în buget, cât și îmi planuri. Folosește culoarea albastru deschis și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Horoscop zilnic, sâmbătă 23 iulie 2022. Săgetător și Capricorn

Săgetător

Astăzi este o zi bună pentru a discuta idei și pentru a face planuri de viitor împreună cu persoanele dragi. E un moment bun pentru a te gândi cum să faci mai mulți bani folosind resursele actuale, dar și pentru a folosi culoarea auriu și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Capricorn

Tot ceea ce până acum ți s-a părut imposibil, acum pare realizabil. Este posibil să ai parte de o altă atmosferă magică în ceea ce ține de relațiile cu cei din jur, dar și cu persoana iubită, iar asta îți dă încredere. Folosește cifra 2 și culoarea roz deschis pentru mai mult noroc.

Horoscop zilnic, sâmbătă 23 iulie 2022. Vărsător și Pești

Vărsător

Toate eforturile tale vor avea un rezultat foarte benefic în viitor, deci nu trebuie să renunți la faptul că există o karma și un sistem al recompenselor, chiar dacă în ultima perioadă nu prea te-ai mai gândit la asta. Folosește culoarea galben deschis și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Pești

Mercur aduce un aspect destul de intens pe casa prieteniilor și a relațiilor care în trecut nu ți-au făcut tocmai bine. Este posibil ca o anumită persoană să apară în viața ta sau cineva să te convingă să faci ceva ce nu ți-ai dori, dar înainte de a interpreta tot, trebuie să te convingi că nu e vorba de o neînțelegere. Folosește culoarea crem și cifra 6 pentru mai mult noroc.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe