Horoscop zilnic, sâmbătă, 10 septembrie 2022. Balanțele trebuie să fie atente la sănătate, cum va fi ziua pentru Lei

Badea Violeta 09.09.2022, 21:54
Horoscop zilnic, sâmbătă, 10 septembrie 2022. Balanțele trebuie să fie atente la sănătate, cum va fi ziua pentru Lei

Au mai rămas doar câteva ore până la weekend. Însă nu toți nativii se vor bucura de ziua de sâmbătă, 9 septembrie. Potrivit astrologului Mădălina Manole, Balanțele trebuie să fie foarte atente la sănătate, deoarece pot apărea probleme serioase. Află ce le așteaptă pe celelalte zodii!

Previziuni astrale pentru sâmbătă, 10 septembrie

Berbec

Ți-ai făcut planuri pentru ziua de sâmbătă, 10 septembrie? Ei bine, s-ar putea să nu fii în cea mai bună formă fizica posibilă. Anumite probleme de sănătate mai vechi nu îți dau pace.

Taur

Mare atenție cui îi permiți să intre în spațiul tău, atât mental, cât și fizic. Există șanse ca anumiți prieteni să te dezamăgească, notează Playtech. Totuși, în jurul tău ai câțiva oameni de încredere pe care te poți baza oricând.

Gemeni

Vei face câteva schimbări majore în următoarele zile, dar vei supăra și câteva persoane. La locul de muncă, mai ales, unii dintre colegi s-ar putea simți amenințați de dorința ta de a te impune.

Rac

Nu are rost să încerci să îți păstrezi sentimentele pentru tine, deoarece nu vei reuși. Luna plină care se apropie va face ravagii cu emoțiile tale și este puțin probabil că vei putea să le reții mult timp.

Leu

Dacă cineva cu care lucrezi sau ai o afacere îți face zile grele, cea mai bună măsură pe care o poți lua este, de departe, să pui capăt relației cu acea persoană. Vei afla că mai multe persoane din jurul tău te trădează.

Horoscop duminica, 28 august 2022
Horoscop sambata, 10 septembrie 2022

Fecioară

Totul se va îndrepta în timp, așa că nu-ți mai facei griji pentru alegerile greșite pe care le-ai făcut și încearcă să-ți planifici toate mișcările pe care le vei face în viitorul apropiat.

Balanță

În perioda următoarele, Balanțele se vor simți epuizate. Cel mai probabil o problemă de sănătate îți va da mari bătăi de cap. Este de preferat să ai grijă la alimentație.

Scorpion

Închei o relație care ți-a fost utilă în trecut, dar care acum te ține pe loc, sau perseverezi cu ea în speranța că va fi din nou bună? Numai tu poți decide, dar s-ar putea să fie într-adevăr timpul să te eliberezi.

Săgetător

Nu ești străin de a lua decizii îndrăznețe, dar Luna Plină te avertizează că orice decizie pe care o iei în weekend s-ar putea răsfrânge asupra ta în moduri neașteptate.

Capricorn

Dacă te afli mâine în mișcare, ar fi bine să ai grijă. Nu trebuie să stai acasă și să te plictisești de sigur, dar trebuie să ai grijă unde mergi și la modul în care ajungi acolo.

Vărsător

Există pericolul să depășești limitele emoționale dacă afli că cineva te-a înșelat sau te-a mințit. Este în regulă să fii furios, dar nu deveni atât de agresiv încât să pui în pericol și trecătorii nevinovați. Ai nevoie de autocontrol.

Pești

Luna plină care se apropie amenință să perturbe zone din viața ta pe care le credeai stabile și sigure. Rămâi calm și străduiește-te să găsești soluții practice la probleme care ar putea scăpa serios de sub control.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...