Horoscop zilnic miercuri, 11 mai 2022. Zodia Taur trebuie să-și lase fricile în urmă

Astrolog Roxana Lușneac 10.05.2022, 20:27
Horoscop zilnic miercuri, 11 mai 2022. Zodia Taur trebuie să-și lase fricile în urmă

Ziua de miercuri vine cu noutăți din partea astrelor pentru toate cele 12 zodii. Unii nativi se simt plini de energie și este o zi bună pentru a începe noi proiecte, în timp ce altora le este recomandat să depășească fricile dacă vor să evolueze. De asemenea, pentru unele zodii este o zi bună pentru a-și da seama de adevăratul lor potențial. Iată ce rezervă astrele pentru fiecare semn astrologic în parte!

Horoscopul zilei de miercuri, 11 mai

În fiecare zi, cele mai noi informații despre zodii sunt aduse de astrologul Impact.ro, Roxana Lușneac. Miercuri, 11 mai, Taurii sunt îndemnați să lase în urmă fricile și blocajele, dacă vor să le iasă totul ca la carte. Culorile norocoase sunt roșu și verde închis, iar numerele care vă pot purta noroc în ziua de 11 mai sunt: 1, 4, 6, 22, 36 și 38.

Berbec

Astăzi este o zi în care poți să lucrezi foarte ușor în grup, iar cumva implicarea ta în activitățile pe care trebuie să le întreprinzi împreună cu alte persoane reprezintă o prioritate. A împărtăși idei pozitive înseamnă a te ajuta și pe tine în a evolua în planurile pe care le ai legat de viitor.

Taur

Încă de dimineață te poți simți foarte plin de energie, iar ego-ul tău este cel care primează în toate activitățile pe care le întreprinzi. Folosește aceste vibrații pozitive pentru a împărtăși idei și pentru a merge mai departe în planurile pe care le ai, lăsând în urma fricile și blocajele.

Gemeni

Aspectele zilei de astăzi care vin în Fecioară și în semnul Taurului pe harta ta îți aduc o energie care te încurajează să mergi mai departe în tot ceea ce ține de munca pe care o întreprinzi deja. Vibrațiile bune continuă și îți confirmă că ești foarte bine pe drumul pe care l-ai ales.

Rac

Aspectele actuale se pot dovedi a fi ceva mai intense în această dimineață din cauza unui dezechilibru trecător. Încearcă să te ocupi doar de aspectele productive și să lași la o parte acele situații cu care nu te identifici din niciun punct de vedere. Oportunitățile te ajută să îți depășești propriile limite.

Leu

Astăzi te poți simți cu picioarele bine înfipte în pământ, iar asta te conectează foarte bine cu realitatea, dar și cu lucrurile pe care le ai de făcut legate de potențialul tău. Universul te încurajează să ai grijă de fiecare lucru la timpul său, fără a te grăbi în a face pași importanți.

Fecioară

Astăzi este o zi bună pentru a lucra mai mult la partea de optimism. Încearcă să folosești din energia pe care universul ți-o dă în acest moment pentru a încerca să vizualizezi obiectivele tale pe termen lung, pentru că doar așa legea atracției va lucra în avantajul tău în acest moment.

Horoscop zilnic miercuri, 11 mai 2022. Zodia Taur trebuie sa-si lase fricile in urma
Horoscop zilnic miercuri, 11 mai 2022

Balanță

Astăzi este o zi bună pentru a vedea exact care este potențialul pe care îl deții și care este puterea personală pe care te bazezi. Înainte de a merge direct spre cele mai profunde ambiții pe care le ai, încearcă să îți faci o strategie bine pusă la punct. Spre seară, poți realiza că ești o persoană foarte binecuvântată și în tot ceea ce ține de liniștea mentală.

Scorpion

Chiar dacă poate în ultima perioadă de timp nu ai avut foarte multa energie să faci curățenie sau să îți pui lucrurile în ordine, Mercur își începe călătoria retrogradă, iar asta te ajută să te gândești să te apuci serios să rezolvi tot ceea ce a rămas restant. E timpul pentru a face un plan.

Săgetător

Astăzi este o zi bună pentru a scoate la iveală acele lucruri care nu funcționează așa cum trebuie acolo unde lucrezi și să încerci să faci un plan de organizare, care va deveni inevitabil o rutină. Sentimentul de satisfacție pe care îl obții din această acțiune se poate dovedi a fi extraordinar.

Capricorn

Luna își continuă călătoria în Fecioară, iar din punct de vedere spiritual acest lucru te ajută foarte mult să evoluezi. Nu trebuie să îți fie frică să îți folosești foarte mult intuiția, deoarece universul încearcă să comunice cu tine prin diverse semne. Aspectele actuale te susțin să îmbrățișezi o schimbare importantă în viața ta.

 Vărsător

Vibrațiile pozitive vor continuă să vină în drumul tău și astăzi, mai ales în partea a doua a zilei când poți simți că ideile tale sunt foarte clare și că știi exact ceea ce îți dorești. Aspectele actuale te ajută pe tot ceea ce ține de partea creativă și trebuie să profiți de ele la maxim.

Pești

Aspectele actuale te ajută foarte bine să vezi ceea ce îți dorești să dobândești în viitorul apropiat. Încearcă să îți notezi toate ideile bune, pentru că mai târziu riști să le uiți, iar unele se pot dovedi a fi chiar de milioane la propriu și la figurat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...