Horoscop zilnic, marți 26 aprilie. Zodia Gemeni are Universul de partea ei

Astrolog Roxana Lușneac 25.04.2022, 15:39
Horoscop zilnic, marți 26 aprilie. Zodia Gemeni are Universul de partea ei

În cea de-a treia zi de Paște, astrele vin cu vești extraordinar de bune pentru anumiți nativi. Gemenii vor avea parte de surprize plăcute. Practic, tot ceea ce și-au propus la locul de muncă vor duce la bun sfârșit. Culorile norocoase ale zilei sunt galben și verde deschis, iar numerele norocoase sunt 3, 14, 20, 30, 33 și 42.

Horoscopul zilei de marți, 26 aprilie

Berbec

Încă de dimineață este posibil să ai parte de anumite evenimente surpriză ceva mai bizare. Vibrațiile actuale țin să te scoată din zona ta de confort, deci în loc să cauți sursa acestora, încearcă să le primești cu brațele deschise în viața ta pentru că reprezintă începutul unei noi etape de evoluție.

Taur

Anumite schimbări importante încep să se petreacă în viața ta în acest moment datorită poziției planetei tale guvernatoare alături de Nozii destinului. Deși nu totul se petrece peste noapte, încearcă să vezi micile indicii care îți arată cum îți va merge în următoarele luni. Motivația este cea care te ajută să preiei controlul asupra destinului tău.

Gemeni

Astăzi poți avea parte de anumite surprize legate de muncă și de sectorul financiar. Chiar dacă este posibil ca în jurul tău să fie un pic de haos, aspectele actuale te ajută să câștigi atenția tuturor prin faptele tale și prin ideile inovatoare de care dai dovadă. Universul este departe a ta atunci când știi ce îți dorești.

Rac

Aspectele actuale te ajută să fii ceva mai sensibil atunci când vine vorba de membrii familiei tale sau de cei dragi. Aspectele în pești arată că încerci să faci tot ce e mai bun pentru comunitatea din care faci parte și deși vei vedea că progresezi, asta nu înseamnă că trebuie să te aștepți să poți rezolva problemele lumii într-o zi.

Leu

Astăzi este o zi bună pentru a lupta pentru drepturile tale și poate chiar pentru a negocia ceva important. Aspectele actuale aduc în drumul tău noi oportunități, iar atunci când primești noi șanse să ieși în evidență, nu trebuie să le ratezi. Dacă ești singur, acum poți întâlni pe cineva interesant.

Horoscop duminică, 10 aprilie
Horoscop marti, 26 aprilie

Fecioară

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să vezi cât mai multe culori în viața ta, adică să încerci să vezi părțile bune din fiecare situație. Încearcă să nu îl lași multele activități pe care le ai de făcut să te streseze, pentru că în partea a doua zilei poți să ai o întâlnire interesantă cu o persoană cu care împărtășești multe valori.

Balanță

Deși ai foarte multe responsabilități în acest moment, ar trebui să te bucuri de micile satisfacții care vin în decursul zilei, fără a mai încerca să analizezi totul în amănunt. Vibrațiile actuale sunt ideale pentru a pune un mai mare accent asupra sănătății tale și pentru a avea grijă de tine.

Scorpion

Astăzi este posibil să te simți foarte bine datorită tranzitelor actuale care îți aduc creativitate și inspirație pentru la găsi rezolvare oricărei probleme. Dacă vrei ca dorințele să se materializeze așa cum îți dorești, trebuie să începi să treci la acțiune.

Săgetător

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să te organizezi pe toate planurile. Este posibil ca tot ceea ce ține de casa ta să aibă nevoie de o curățire generală sau pur și simplu să încerci să faci un plan pe termen lung pentru a face o schimbare importantă de ordin locativ.

Capricorn

Conversațiile pe care le porți astăzi cu cei din jur par a fi destul de simple, deoarece gândurile tale sunt foarte clare în acest moment. Universul te-a ajutat să vezi adevărata față a lucrurilor în ultima perioadă de timp. E un moment bun pentru a te ocupa de tot ceea ce ține de inima ta și de sectorul sentimental.

Vărsător

Astăzi este o zi bună pentru a lucra la aspectele pentru care trebuie să manifești recunoștință în viața ta. Universul activează în acest moment în harta ta aspectele care țin de partea materială și care te fac să te simți în siguranță sub orice circumstanță.

Pești

Sunt foarte multe aspecte importante care vin în drumul tău și care aduc energie pozitivă. Trebuie să folosești climatul astral actuar ca o oportunitate pentru a comunica cu universul și pentru a-i transmite care sunt ambițiile tale pe termen lung. Nu ezita să notezi pe o hârtie dorințele.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...