Horoscop zilnic, marți 10 mai 2022. Zodia care se așteaptă la o cerere în căsătorie

Astrolog Roxana Lușneac 09.05.2022, 20:59
Horoscop zilnic, marți 10 mai 2022. Zodia care se așteaptă la o cerere în căsătorie

Astrele aduc vești importante pentru nativii din horoscop, ziua de marți, 10 mai 2022 fiind una favorabilă pentru zodia ce ar putea primi o cerere în căsătorie. Cei care speră să atragă norocul de partea lor, au la dispoziție nu doar alinierea favorabilă a planetelor, ci și numerele norocoase 5, 12, 14, 25, 36, precum și culorile norocoase ale zilei, verde deschis și roșu.

Horoscop marți, 10 mai 2022. Ce anunță astrele pentru nativii din zodiac

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru a intra in contact cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp sau cel puțin pentru a te gândi la acele persoane care ți-au rămas în memorie cu ceva remarcabil. Daca simți nevoia să deschizi un dialog sau să faci un gest de recunoștință, nu ezita.

Taur

Sănătatea celor dragi este pe primul plan, dar și a voastră, mai ales dacă v-ați confruntat cu anumite probleme în ultima perioadă de timp. Nu ezitați să vă faceți un plan pentru a reuși să vă odihniți mai mult si mai bine.

Gemeni

Dacă anumite persoane au ceva împotriva anumitor păreri pe care le aveți sau chiar a voastră, nu au decât să vă spună în față acest lucru. O discuție deschisă ar prinde bine tuturor, pentru că doar așa se poate ajunge la un compromis.

Rac

Sunt emoții mixte cele prin care treceți în acest moment, dar nu trebuie să vă lăsați influențați de frici sau de blocajele altor persoane. Nu vă implicați în drame inutile, pentru că acestea se vor rezolva inevitabil, iar voi rămâneți cu stresul sau cu treaba neterminată.

Leu

În sfârșit puteți spune că ați reușit să ajungeți aproape de rezultatele dorite, iar asta vă dă un sentiment de satisfacție. Acum mai mult ca niciodată simțiți că aveți susținători sau cel puțin prieteni pe care vă puteți baza.

Fecioară

Partenerul de viață este cel care evoluează în acest moment și are nevoie de ajutorul și de susținerea voastră. Încercați să înțelegeți situațiile prin care trece acesta ca și cum ar fi ale voastre, pentru ca această empatie vă va face relația și mai puternică.

Horoscop marți, 10 mai 2022
Horoscop marți, 10 mai 2022

Balanță

Dacă în ultima perioadă de timp ați simțit că sunteți solicitați din toate părțile, acum e un moment bun pentru a vă organiza o vacanță sau cel puțin un weekend destinat odihnei și recuperării fizice și mentale.

Scorpion

Aspectele actuale care se întâmplă în semnul vostru vă cam dau un pic peste cap și vă obosesc, iar asta nu vă ajută deloc în a evolua în treabă. Partenerul de viață este dispus să vă susțină cu toată puterea, numai că trebuie sa-i arătați exact ce vă doriți.

Săgetător

Prietenii își doresc să vă ajute cumva în schimbările pe care le faceți acum în viața voastră, dar din păcate nu reușesc din lipsa de sincronizare, de timp sau din cauza oboselii acumulate. Important este ca voi să fiți foarte organizați, pentru a știi exact ce să cereți și cui.

Capricorn

În sfârșit puteți respira mai liber, mai ales dacă în ultima perioadă de timp ați trecut prin diverse situații care v-au dat peste cap atât din punct de vedere mental, cât și spiritual. Partenerul de viață vă este principalul susținător, nu uitați asta.

Vărsător

Astăzi este o zi minunată pentru a face fapte bune sau pentru a reuși să mai scapi din acele obiecte pe care nu ți le mai dorești de ceva timp în casă. Aspectele sunt bune si pentru acei dintre voi care plănuiesc o petrecere, o nuntă sau o cerere în căsătorie.

Pești

E momentul să va priviți fricile în ochi si să le învingeți. Ați stat deja mult prea mult timp în umbra lor, iar asta nu v-a ajutat cu nimic. Astăzi e momentul ideal să schimbați foaia si sa deschideți un nou capitol în viața voastră.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...