Horoscop zilnic, marți, 10 ianuarie 2023. Zodia care atrage banii ca un magnet, găsește noi surse de venit

Stan Filon 09.01.2023, 23:19
Horoscop zilnic, marți, 10 ianuarie 2023. Zodia care atrage banii ca un magnet, găsește noi surse de venit

Astrologii Playtech Știri au venit cu horoscopul zilei de marți, 10 ianuarie 2023. Astfel, am aflat că Venus, planeta iubirii, din Vărsător și Marte, planeta acțiunii, aflat în retrogradare în Gemeni formează un aspect de susținere care este foarte benefic pentru relații și pentru reaprinderea pasiunii între parteneri. Vedeți cine sunt cele mai favorizate zodii.

Horoscop zilnic, marți, 10 ianuarie 2023

Berbec

Horoscopul de marți, 10 ianuarie te anunță că Venus este guvernatoarea relațiilor tale și Marte este guvernatorul tău, așa că acest triunghi te ajută mult în parteneriate, fie că vorbim despre cele de cuplu sau fie profesionale. te aci înțeles foarte ușor, astfel încât vei avea parte de o zi bună la serviciu, iar acasă te vei bucura de momente tandre.

Taur

Venus este guvernatoarea ta, iar Marte este guvernatorul relațiilor tale, așa că apare momentul prielnic pentru a re reconecta la partenerul de viață. Vei redescoperi momentele tandre și veți redescoperi ceea ce v-a legat la început. Venus este de asemenea în sectorul carierei tale și Marte în cel financiar, așa că apar oportunitățile financiare.

Horoscop zilnic, marti, 10 ianuarie 2023
Horoscop zilnic, marti, 10 ianuarie 2023

Gemeni

Chiar dacă Marte este încă retrograd în zodia ta, trigonul cu Venus te animă și te susține să vezi totul cu mai mult optimism. Ceața se ridică ușor și începi să vezi mai bine situația din viața ta și astfel poți lua deciziile care se cuvin.

Vezi continuarea horoscopului pe playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...