Horoscop zilnic, luni 25 iulie 2022. Urmează petreceri pentru zodia Gemeni

Astrolog Roxana Lușneac 24.07.2022, 19:16
Horoscop zilnic, luni 25 iulie 2022. Urmează petreceri pentru zodia Gemeni

Ziua de luni, 25 iulie, vine cu vești importante pentru toate cele 12 zodii. Nativii Gemeni vor avea parte de petreceri sau vacanțe, în timp ce pentru Fecioare poate fi un moment bun să evolueze și să se rupă de trecut și de oamenii toxici din viața lor. La ce să te aștepți de la ziua de luni, în funcție de zodie.

Horoscopul zilei de luni, 25 iulie

Astrologul impact.ro, Roxana Lușneac, aduce în fiecare zi cele mai importante vești despre zodii. Prima zi a săptămânii vine cu informații importante pentru cele 12 semne zodiacale. Iată care sunt culorile norocoase și numerele care vă pot aduce noroc în această zi.

Berbec

Aspectele actuale vin pe casa creativității, a speculatiilor și a legăturii cu copiii, ceea ce înseamnă că s-ar putea să trebuiască să faci o cheltuială în această direcție. Cea mai bună motivare o dai prin puterea exemplului. Folosește cifra 2 și culoarea galben deschis pentru mai mult noroc.

Taur

Aspectele actuale vin pe casa familiei și a petrecerii timpului împreună cu cei dragi. Încearcă să te ții de o parte de acele lucruri care te irită sau care simt nevoia să te provoace și să îți creezi propria ta bulă de liniște și calm. Folosește culoarea violet și cifra 6 pentru mai mult noroc.

Gemeni

Aspectele actuale arată că este loc de petrecere în viața ta, ceea ce înseamnă că poți să îți plănuiești pentru zilele următoare o vacanță sau cel puțin vei fi invitat la o zi de naștere a unui prieten important. Folosește culoarea bej și cifra 7 pentru mai mult noroc pe tot parcursul zilei.

Rac

Aspectele actuale vin foarte bine pe casa reputației pe care ți-ai construit-o până în acest moment, iar asta s-ar putea să îți aducă anumite beneficii. Deși din natură ești o persoană destul de modestă, trebuie să fii deschis pentru a primi complimente. Folosește culoarea auriu și cifra 2 pentru mai mult noroc.

Leu

Astăzi este o zi în care nu prea ești dispus să primești sugestiile celorlalți, mai ales când tu știi ce este mai bine pentru tine și ce îți avantajează propriul interes. Poate că e momentul să începi să faci o schimbare în viața ta. Folosește cifra 2 și culoarea roșu deschis pentru mai mult noroc.

Horoscop zilnic, luni 25 iulie 2022
Horoscop zilnic, luni 25 iulie 2022

Fecioară

E un moment bun pentru a renunța la acele obiceiuri sau la acei oameni care te țin blocat în trecut sau nu te lasă să evoluezi. Dacă faci mai mult spațiu în viața ta, mai multe lucruri bune vor veni. Folosește culoarea albastru turcoaz și cifra 2 pentru mai mult noroc.

Balanță

Aspectele actuale vin pe casa imaginii tale în societate, iar Jupiter îți aduci acolo prieteni pe care te poți baza. E un moment bun pentru a gândi un nou business și pentru a avea mai multă încredere în tine. Folosește culoarea mentă și cifra 6 pentru mai mult noroc.

Scorpion

Ziua de astăzi îți poate aminti de anumite vise pe care le-ai avut în trecut și pe care nu ai reușit să ți le realizezi încă. Sentimentul de libertate este unul de care ai nevoie, dar și de liniște. E un moment bun pentru a te gândi la obiective de viitor. Folosește culoarea argintiu și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Săgetător

Astăzi este o zi pentru a te gândi la valorile pe care le ai și la cum poți să le folosești într-un mod productiv. E un moment bun pentru a începe cursuri sau pentru a te gândi la ce diplome ai mai avea nevoie în viitor. Folosește cifra 1 și culoarea verde menta pentru mai mult noroc.

Capricorn

Aspectele actuale susțin activitățile în familie și aduc un timp de calitate petrecut împreună cu aceștia. E momentul să evoluezi lucrurile acolo unde până în acest moment ai tot stagnat. Folosește cifra 5 și culoarea albastru cer pentru mai mult noroc.

 Vărsător

Aspectele actuale te fac să ai acces la tot felul de informații foarte puternice din punct de vedere energetic, iar acestea vin din partea Universului. E un moment bun pentru a te reorganiza și pentru a fi persuasiv în tot ceea ce îți dorești.

Pești

Astăzi este o zi în care este posibil să fii mai distrat decât în mod normal, ceea ce înseamnă că este posibil să faci niște cheltuieli neprevăzute. E un timp minunat pentru a petrece împreună cu persoana iubită clipe minunate și pentru a te încărca cu energie pozitivă. Folosește culoarea albastru deschis și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe