Horoscop zilnic, luni 16 mai. O zodie trebuie să se apere de dușmani

Astrolog Roxana Lușneac 15.05.2022, 20:01
Horoscop zilnic, luni 16 mai. O zodie trebuie să se apere de dușmani

Săptămâna va debuta momente destul de tensionate pentru unii nativi. Potrivit horoscop zilnic, luni, 16 mai, o zodie va trebui să se apere de dușmani, iar pentru alta este momentul perfect să își rezolve problemele pe care le-a tot amânat. Culorile norocoase ale zilei sunt galben și verde închis, iar numerele ce ne vor aduce noroc în următoarele 24 de ore sunt: 4, 19, 26, 30, 39, 40. Previziuni complete pentru toate cele 12 semne ale zodiacului.

Horoscop zilnic, luni 16 mai – Berbec

Încă de dimineață poți avea parte de o surpriză ceva mai ciudată, având în vedere că luna se află într-o poziție destul de imprevizibilă, iar asta îți afectează inevitabil emoțiile. Eclipsa de Lună din această seară poate aduce anumite schimbări de planuri sau confruntari directe.

Taur

Aspectele care vin dintre Lună, Soare și Saturn sunt destule tensionate și îți afectează direct psihicul, iar acest lucru îți poate afecta vocația sau te poate ajuta să te motivezi să începi să faci primii pași pentru a vedea care îti sunt opțiunile în viitor.

Gemeni

Ieri a fost o eclipsă de lună plină, iar aspectele care iti vin în drum nu sunt foarte simple, ba chiar se pot dovedi a fi destul de intense, mai ales atunci când te încăpățânezi să renunți la anumite lucruri sau la anumiți oameni care nu te ajută să evoluezi. Încearcă să te gândești per ansamblu la viitor.

Rac

Energia că de care dai dovadă este destul de productivă astăzi, iar aspectele actuale te țin ca într-un Roller Coaster în care abia ai timp să respiri, pentru că tot ceea ce se întâmplă te solicită la maxim. Nu uita să te și distrezi în timp ce încerci să analizezi totul cu atenție.

Horoscop zilnic, luni 16 mai – Leu

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să meditezi sau pentru a-ți face o listă cu treburile pe care le ai de făcut în următoarea perioadă de timp, dar și cu obiectivele la care trebuie să ajungi. Nu uita să-ți notezi ideile importante, deoarece mai târziu ai putea să le uiți.

Horoscop zilnic, luni 16 mai. O zodie trebuie să se apere de dușmani
Horoscop zilnic, luni 16 mai

Fecioara

Aspectele actuale care vin în Săgetător te ajută să fii ceva mai optimist în atitudine și chiar să reușești să vezi partea plină a paharului în situațiile în care până acum vedeai doar blocaje. Deschide-ți inimă și nu-ti fie frică să faci un gest romantic prin care să arăți cât de mult îți pasă.

Balanta

Aspectele care vin în Săgetător te fac să ai parte încă de dimineață de o energie bună, iubitoare și carismatică. Astrele te susțin în acest moment să-ți folosești calitățile și puterile pentru a fi persuasiv în ceea ce îți dorești. E momentul să rezolvi treburile care în trecut au rămas neîncheiate.

Horoscop zilnic, luni 16 mai – Scorpion

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să mănânci mai sănătos sau să îți creezi o rutină care să te ajute să te simți mai bine, să fii mai în formă. Aspectele actuale date de Jupiter pot aduce oportunități din punct de vedere financiar la care nu te-ai fi așteptat până acum.

Sagetator

Vibrațiile actuale pot fi destul de extenuante pentru tine în acest moment, mai ales că ai parte de o Lună plină care vine pe sectorul emoțiilor și a lucrurilor pe care nu simți neapărat să le împărtășești cu jumătatea ta sau cu cei mai buni prieteni. Încearcă să te gândești că poate cineva apropiat îți are cel mai bun interes atunci când tu nu știi ce să alegi.

Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să te ocupi de treburile care au un caracter urgent, de asemenea poți să te gândești la tot felul de metode prin care să te aperi, să te protejezi de acei oameni care nu au cele mai bune intenții. În partea a doua a zilei ai nevoie de liniște și de echilibru.

Horoscop zilnic, luni 16 mai – Varsator

Încă de dimineață este posibil să trebuiască să îți faci un program foarte bine organizat pentru tot parcursul zilei, pentru că altfel este posibil să uiți anumite treburi importante. Vibrațiile actuale sunt perfecte pentru a câștiga din anumite tranzacții sau pentru a crește din pui de vedere social.

Pesti

Anumite oportunități din punct de vedere al carierei se pot manifesta în acest moment pentru tine datorită marelui benefic Jupiter, deci nu ezita să îți folosești la maxim energia creatoare pe care o deții. Nu uita, legea atracției funcționează doar pentru cei care cred cu adevărat în ea.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe