Horoscop zilnic, joi 19 mai. O zodie suferă de prea multă sensibilitate

Astrolog Roxana Lușneac 18.05.2022, 20:53
Horoscop zilnic, joi 19 mai. O zodie suferă de prea multă sensibilitate

Astrologul Impact.ro, Roxana Lușneac, a adus horoscopul valabil pentru ziua de joi, 19 mai. Astfel, am aflat că multe dintre zodii se vor bucura de o zi bună, însă vor fi câteva care vor întâmpina ceva probleme. Una însă va da dovadă de prea multă sensibilitate, ceea ce va fi ușor de văzut de cei apropiați.

Așa arată horoscopul zilei de joi, 19 mai, pentru fiecare zodie

Berbec

Marele benefic Jupiter te ajută să regăsești calmul și liniștea, mai ales dacă în ultima perioadă de timp ai avut de-a face cu situații situații ceva mai tensionate. Încearcă să nu iei astăzi foarte multe decizii importante, pentru că intuiția nu este la cote maxime.

Taur

În sfârșit poți să zici că ai scăpat de o greutate de pe suflet având în vedere aspectele care se întâmplă în casa a opta, adica în casa Renașterii asemenea unui Phoenix. Universul te împinge să renunți la acele lucruri care nu îți mai sunt de folos și care nu te mai ajută în niciun fel pentru a putea merge înainte fara frici.

Horoscop zilnic, joi 19 mai
Horoscop zilnic, joi 19 mai

Gemeni

Aspectele de joi, 19 mai, te ajută să te conectezi mai bine cu viața reală și cu necesitățile pe care le ai în acest moment. Chiar dacă anumite situații par distructive la prima vedere, trebuie să iei în considerare că tot ceea ce astăzi se distruge, va fi construit mult mai stabil în viitor.

Rac

Din punct de vedere sentimental, horoscopul de astăzi spune că este posibil să primești aceea atenție specială care îți atinge inima. Ai grijă la tot ceea ce ține de sectorul muncii, deoarece conflictele se pot isca din motive minore. Partea ta optimistă este cea care te ajută să îți crești vibrația.

Leu

Astăzi este o zi în care te poți simți destul de lipsit de inspirație pentru a crea ceva nou, de aceea este cel mai indicat să mergi pe vechile obiceiuri și tabieturi, deoarece ele nu te vor dezamăgi niciodată. Responsabilități pe care le ai nu sunt ușoare îți pot aduce senzația că ești prins în circumstanțe.

Fecioara

Inspirația divină este cea care te ajută astăzi să mergi în profunzimea lucrurilor, având în vedere că în acest moment este scos în evidență segmentul creativității și a spiritualității. În partea a doua a zilei poți crea conexiuni interesante cu cei dragi Sau poți face ceva important împreună cu partenerul de viață.

Balanta

Aspectele zilei de astăzi te ajută să îți pui în evidență puterea ta personală, fără a renunța la compasiunea de care dai de fiecare dată dovadă când cineva trece printr o situație dificilă. Nu trebuie să îți fie frică să îți arăți atât interesele, cât și punctele forte. E timpul să scapi de acea durere pe care ai purtat-o în suflet în ultima perioadă.

Scorpion

Astăzi este o zi bună pentru a comunica despre ceea ce simți cu adevărat în legătură cu anumite situații din viața ta. Este foarte important însă să ai grijă cui face acest lucru, pentru că în anumite situații doar persoanele care te pot înțelege cu adevărat merită încrederea ta.

Sagetator

Astăzi poți să ai parte de o oportunitate care te ajută să îți schimbi anumite obiceiuri spre mai bine. Vibrațiile actuale te ajută să creezi o fundație solidă planurile pe care vrei să le implementezi în viitor. Din punct de vedere financiar și profesional vei evolua că de curând, dacă asta îți dorești.

Capricorn

Dacă vrei să lucrezi ceva mai mult la felul în care arăți sau chiar să începe dietă, Astăzi este o zi perfectă pentru a-ti pune în minte un obiectiv clar. Vibrațiile actuale îți aduc nenumărate binecuvântări atunci când și tu ești conștient de puterea pe care o deții.

Varsator

Aspectele care vine în Capricorn în acest moment pe hartă ta îți pot aduce anumite emoții pe care poți să le percepi în prima parte a zilei a fi destul de complicate. Climatul cosmic actual te ajută să privești trecutul cu o mai multă claritate, iar asta îți aduce foarte multă pace sufletească.

Pesti

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să faci anumiți pași prin care să încerci să te protejezi mai mult și de asemenea să îți protejezi energia . Este posibil să ai un psihic destul de sensibil la această perioadă de timp, de aceea ai nevoie să te încarci cu cât mai multa pozitivitate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...