Horoscop zilnic, joi 10 martie 2022. Zodia care trebuie să-și ajute familia

Astrolog Roxana Lușneac 09.03.2022, 20:32
Horoscop zilnic, joi 10 martie 2022. Zodia care trebuie să-și ajute familia

Ziua de joi, 10 martie 2022, vine cu vești importante pentru toate cele 12 semne zodiacale ale horoscopului european. Potrivit astrologului, Roxana Lușneac, o zodie va trebui să-și sprijine familia. Culorile norocoase ale zilei sunt galben și bej, iar numerele ce ne vor aduce noroc în următoarea zi sunt: 9, 11, 26, 31, 32 și 40.

Horoscopul zilei de joi, 10 martie 2022

Berbec

În partea a doua a zilei este posibil să nu ai foarte multă energie sau chiar să te simți mai obosit datorită evenimentelor din ultima perioadă de timp. Trebuie să conștientizezi că ai nevoie de o alimentație sănătoasă și de odihnă bună pentru a reuși să dai randament.

Taur

Este posibil ca astăzi să ai un pic mai multa nevoie de timp pentru tine, pentru a-ti spune în ordine gândurile, dar și documentele. Sunt anumiți oameni pe care pot te poți baza oricând, iar asta te poate face să te simți norocos și mai puternic.

Gemeni

Încearcă să te uiți mai mult în jurul tău cu atenție, deoarece anumite greșeli sau nereguli poți fi văzute la o a doua privire. vibrații de zile actuale pot strecura dificultăți în comunicare sau un neînțelegerI în detalii atunci când vine vorba de negocieri.

Rac

Este posibil să trebuiască să faci anumiți pași în plus pentru a reuși să ajungi la un țel anume. Confruntarea în mod normal nu te face să te simți confortabil, dar având în vedere faptul că nu poți să tot eviți să te impui, va trebui să iei o decizie.

Leu

Astăzi este o zi în care poți să te organizezi foarte ușor în tot ceea ce îți ai propus încă de dimineață. Familia sau partenerul de viață pot să-ți solicite ajutorul în rezolvarea unor probleme care nu mai suportă amânare.

Horoscop sâmbătă, 5 martie
Horoscop joi, 10 martie

Fecioară

Viața ta emoțională îți poate aduce un echilibru și te poate ajuta și din punct de vedere profesional astăzi. Partenerul de viață îți poate oferi niște sfaturi valoroase atunci când vine vorba de creșterea productivității tale și diminuarea stresului.

Balanță

În prima parte a zilei poți să fii un pic cu capul în nori, ceea ce nu te ajută să te concentrezi foarte mult la treburile pe care le ai de făcut. Din fericire în partea a doua , energiile se calmează și îți aduc șansa să recuperezi ceea ce aveai restant și chiar să te relaxezi printr-o revedere cu o persoană dragă.

Scorpion

Încă de dimineață este posibil să ai parte de anumite lupte de putere în ceea ce ține de conexiunile cu cei din jur. Vibrațiile actuale te fac mai sensibil decât în mod normal, iar asta îți poate face ca egoul tău să fie mai ușor de atins. Încearcă să-ți păstrezi echilibrul ce să lucrezi mai mult la partea ta spirituala.

Săgetător

În prima parte a zilei este posibil să ai nevoie să te simți mai iubit, mai apreciat sau cel puțin din punct de vedere emoțional să ți se dea o confirmare a propriilor eforturi. Din fericire, în partea a doua a zilei aspectele echilibrează, ceea ce înseamnă că poți crea conexiuni mai ample cu cei din jur.

Capricorn

Ceea ce îți dorești în acest moment poate fi total opus față de ceea ce simți că corpul tău are nevoie. Este posibil să te simți un pic demotivat să te organizezi și să iei decizii importante. Încearcă să nu gândești în business cu sufletul, iar partenerul de viață te poate mobiliza din acest punct de vedere.

Vărsător

Aspectele astrale arată că tu trebuie să pui mai mult accent pe gândurile și pe acțiunile tale. În ultimul timp nu te-ai pus pe primul plan, iar acum este momentul să stabilizezi și să echilibrezi acest lucru având o mai mare grijă de tine.

Pești

Există mare tentație să te odihnești astăzi, dar din păcate ai foarte multe responsabilități de care trebuie să te ocupi în acest moment și care nu suportă amânare. În partea a doua a zilei poți să ai de-a face cu oportunitate sau poți să te simți inspirat să faci niște schimbări în viața ta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...