Horoscop zilnic, joi 1 decembrie 2022. Gemenii trebuie să evite dialogurile profesionale

Stan Filon 30.11.2022, 22:11
Horoscop zilnic, joi 1 decembrie 2022. Gemenii trebuie să evite dialogurile profesionale

Astrologii Playtech Știri au adus horoscopul pentru ziua de joi, 1 decembrie. Astfel, am aflat că se formează o opoziție între planeta iubirii, Venus, din Săgetător și planeta acțiunii, Marte, aflat retrograd în Gemeni. Din păcate, unele dintre zodii vor sesiza tensiuni în relații. Va ploua cu reproșuri, însă aceeași împrejurare poate aduce și un plus de pasiune în dormitor.

Horoscop zilnic 1 decembrie 2022

Berbec

În relația cu partenerul de viață se întrevăd neînțelegeri, nativule din Berbec, certuri și reproșuri și va trebui să ai grijă pentru că fără să vrei poți spune cuvinte dure. Nu promite marea cu sarea și evită să te contrazici cu cei cu care intri în contact. Poți strica relații apropiate fără să-ți dai seama. De preferat ar fi să-ți canalizezi energia către dormitor.

Taur

Horoscopul de joi, 1 decembrie, spune că se întrevăd conflicte în cuplu și cel mai probabil acestea au la bază nemulțumiri financiare. Posibil ca unul dintre parteneri să fi cheltuit cam mult. Însă nu este exclus să fie vorba de o infidelitate, minciună pe care o descoperiți. Aspectul de astăzi vă ajută să vă împăcați în dormitor, dar asigurați-vă că între voi este mai mult decât pasiune.

Horoscop zilnic 1 decembrie 2022
Horoscop zilnic 1 decembrie 2022

Gemeni

Opoziția de astăzi se formează pe axa ta relațională, prin urmare nu sunt deloc excluse tensiunile, neînțelegerile cu partenerul de viață. Poți arunca cuvinte destul de dure și poți strica o relație dacă vrei ca totul să iasă ca tine. Chiar dacă este zi liberă, ar trebui să fii mai prudent și în dialogurile profesionale.

Citește continuarea horoscopului pe Playtech.ro. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...