Horoscop zilnic, duminică 8 ianuarie. Luna neagră afectează mai multe zodii, ce se întâmplă în viața Gemenilor

Andrei Simion 07.01.2023, 23:16
Horoscop zilnic, duminică 8 ianuarie. Luna neagră afectează mai multe zodii, ce se întâmplă în viața Gemenilor

Horoscop zilnic, duminică 8 ianuarie. Luna neagră afectează mai multe zodii. Gemenilor le este recomandat să fie foarte grijulii în ceea ce privește încrederea în oamenii din jur. N-ar trebui să o acorde oricui. Alți nativi ar putea trece prin momente mai puțin plăcute.

Horoscop zilnic, duminică 8 ianuarie. Berbec

Luna Neagră poate veni cu ispite sentimentale, cu obsesii. S-ar putea să te îndrăgostești orbește sau să închei o relație într-un mod dramatic. Totodată, s-ar putea să nu știi să încadrezi o relație, la prietenie sau la iubire. Dacă ai copii, s-ar putea să urmeze o perioadă în care să fii nevoit să te ocupi de problemele acestora.

Horoscop miercuri, 14 decembrie 2022. Zodia care traieste o dragoste la prima vedere
Horoscop

Horoscop zilnic, duminică 8 ianuarie. Taur

Luna Neagră va aduce în prim plan un dezechilibru profesional care te împiedică să te ocupi așa cum trebuie de casă și familie. Te poți aștepta în perioada următoare să ai parte de situații care-ți cer responsabilitate emoțională, grijă față de casă și de cei dragi. Tensiunile cu familia se pot amplifica.

Horoscop zilnic, duminică 8 ianuarie. Gemeni

Luna Neagră poate aduce multe confuzii, neclarități, vești false, informații mincinoase, dar te poate face foarte convingător dacă ai ceva de vândut sau negociat. Încearcă să nu-ți acorzi încrederea prea ușor. De asemenea, ai grijă la principiile și valorile morale după care te ghidezi, la falșii ghizi spirituali și la problemele cu legea.

Citiți continuarea pe Playtech.ro!

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe