Horoscop zilnic duminică, 4 septembrie 2022. Zodia care ajunge la cuțite cu partenerul din cauza banilor

Andra Daoud 03.09.2022, 22:40
Horoscop zilnic duminică, 4 septembrie 2022. Zodia care ajunge la cuțite cu partenerul din cauza banilor

Ziua de duminică, 4 septembrie, vine cu vești importante pentru toate cele 12 zodii. Luna este în Săgetător, iar Neptun retrograd din zodia Pești influențează felul în care vor evolua lucrurile duminică pentru mulți dintre nativi. O anumită zodie ajunge la conflicte cu partenerul, însă și alți nativi s-ar putea să fie dezamăgiți de unele aspecte actuale.

Horoscop zilnic duminică, 4 septembrie – Berbec

Oboseala își va spune cuvântul în cazul Berbecilor și este posibil să le dea peste cap anumite planuri. Nativii care au tendința de a-și face speranțe și a visa cu ochii deschiși sunt îndemnați să fie mai temperați, pentru a nu avea deziluzii. Activitățile intelectuale sunt ideale pentru ca Berbecii să își țină mintea ocupată și dacă tot este duminică, vă puteți dedica timpul unei cărți, unui documentar, sau studierii unui lucru care vă pasionează.

Horoscop zilnic duminică, 4 septembrie – Taur

Taurii se pot certa cu partenerii din cauza banilor, mai exact din cauza unor cheltuieli exagerate făcute de aceștia. Vina este a amândurora, iar acum s-ar putea să fie nevoie să apelați la economii sau la un împrumut pentru a face față cheltuielilor. Taurii nu ar trebui să dea bani cu imprumut duminică, nici să facă investiții în planuri de viitor.

Horoscop zilnic duminică, 4 septembrie – Gemeni

Și în cazul Gemenilor se anunță unele conflicte, fie cu partenerul de viață, fie cu unele persoane care au autoritate în viața acestora. Luna se află în sectorul relațiilor, iar în combinație cu Neptun, care poate scoate la iveală anumite trădări, minciuni si înșelătorii, poate duce la tensiuni în familie. Evitați să vă impuneți autoritatea în fața celor la care țineți și încercați să temperați tendința de a fi irascibili.

Citește continuarea pe Playtech.ro!

Urmăriți Impact.ro și pe