Horoscop zilnic, duminică 15 mai. Zodia Scorpion trebuie să-i ierte pe oamenii care i-au greșit

Astrolog Roxana Lușneac 14.05.2022, 21:28
Horoscop zilnic, duminică 15 mai. Zodia Scorpion trebuie să-i ierte pe oamenii care i-au greșit

Weekendul se va încheia sub semnul păcii și înțelegerii. Potrivit horoscop zilnic, duminică, 15 mai, cei născuți în zodia Scorpion ar trebui să îi ierte pe cei care le-au greșit. Culorile norocoase ale zilei sunt galben și auriu, iar numerele ce ne vor aduce noroc în următoarele 24 de ore sunt: 4, 20, 26, 31, 39, 44. Previziuni complete pentru toate cele 12 semne ale zodiacului.

Horoscop zilnic, duminică 15 mai – Berbec

De dimineață poți simți plin de iubire sau cel puțin o stare foarte bună de spirit, datorită faptului că viitorul este cel care sună cel mai bine în acest moment pentru tine. Ai atâtea planuri de realizat și atâtea lucruri de făcut împreună cu cei dragi, iar asta te motivează maxim.

Taur

Îndrăznește să fii ceva mai visător și să petreci ceva mai mult timp gândindu-te la planurile tale legate de viitor. Legea universală a atracției funcționează, mai ales atunci când reușești să creezi sentimente, nu doar dorințe pe un fundament constituit exclusiv din nevoi.

Gemeni

Atunci când te gândești că îți dorești ceva, nu faci decât să conștientizezi faptul că acel lucru îți lipsește. Dacă vrei să îți atragi un anumit lucru extraordinar în viața ta, încearcă să gândești ca și cum ai deja acel lucru în viața ta și comportă-te ca atare. Legătura ta cu universul de astăzi este deschisa, deci ai grijă ce îți dorești.

Horoscop zilnic, duminică 15 mai – Rac

Aspectele zile de astăzi care vin în Săgetător îți aduc o formă extraordinară de optimism, iar relațiile cu cei din jur se pot dovedi a fi destul de susținătoare vizavi de deciziile pe care le-ai luat în ultima perioadă de timp. Încearcă să nu fie prea dur cu tine, pentru că meriți ce e mai bun.

Leu

Poți simți energia lunii din acest moment ca fiind destul de stresantă și chiar extenuanta, deci nu te simți vinovat dacă ai nevoie de mai multă odihnă sau simți nevoia să te ocupi mai mult de casă, de triburile domestice. Încearcă să eliberezi toată presiunea și stresul care vin asupra ta prin dragoste compasiune.

Fecioară

Atunci când nu deții controlul asupra lucrurilor care se întâmplă, tinzi să te enervezi foarte ușor, mai ales având în vedere că luna plină de ieri nu te prea ajută nici în prezent. Vibrațiile actuale sunt destul de imprevizibile și se pot dovedi chiar a fi stresante, de aceea ai nevoie de foarte multă relaxare.

Horoscop zilnic, duminică 15 mai. Zodia Scorpion trebuie să-i ierte pe oamenii care i-au greșit
Horoscop zilnic, duminică 15 mai

Balanta

Încearcă să nu cheltuiești mai mult decât ți-ai propus inițial, pentru că apoi poți tinde să regreți sau să nu folosești chiar tot ceea ce ai achiziționat . Aspectele actuale te fac să te gândești mai mult la lux și la ceea ce meriți cu adevărat, dar asta nu înseamnă că totul se ridică la nivelul așteptărilor.

Horoscop zilnic, duminică 15 mai – Scorpion

Încă de dimineață te poți ocupa de starea ta de bine sau poți să îți faci anumite tabieturi care să te ajute să te relaxezi. Încearcă să scapi de acele blocaje care tot te-au ținut în spate și să uiți cu ce ți-au greșit anumiți oameni, pentru a reuși să faci schimbările în viața ta de care ai nevoie

Sagetator

Încă de dimineață poți avea parte de o energie extraordinară, având în vedere că atât de multe lucruri care aduc susținere se întâmplă în semnul tău. Încearcă să nu lași anumite discuții să te frustreze și să eviți confruntările directe, pentru că nu te ajută cu nimic.

Capricorn

Din punct de vedere social este posibil să treci prin diverse valuri de emoții pe care nu știi exact cum să le interpretezi. Încearcă să eviți drama și să nu te implici în discuții la altor persoane, pentru că inevitabil te poți trezi mijlocul unui unui conflict care nu îți aparține.

Varsator

Din punct de vedere emoțional, te poți simți destul de deconectat de la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău și chiar poate de la anumiți prieteni sau membri ai familiei. Luna își continuă călătoria pe hartă a ta aducând o abundență de evenimente imprevizibile, dar foarte intense ca și energie.

Horoscop zilnic, duminică 15 mai – Pesti

Venus aduce în harta ta un aspect care te ajută să te vindeci să scapi de anumite răni ale trecutului, cărora le-ai permis până în prezent să intre în subconștientul tău, dar și în câmpul tău energetic. E momentul să scapi de trecut și de rănile acestuia și să mergi mai departe fără a le mai lăsa să te influențeze.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe