Horoscop zilnic 9 septembrie 2022. Zodia care nu reușește să comunice cu partenerul de viață

Ioana Bucur 09.09.2022, 00:08
Horoscop zilnic 9 septembrie 2022. Zodia care nu reușește să comunice cu partenerul de viață

Suntem la un pas de weekend, însă ultima zi a săptămânii de lucru nu va aduce liniște pentru toți nativii. Potrivit horoscop zilnic 9 septembrie 2022, aceasta este zodia care nu reușește să comunice cu partenerul sau partenera de viață. Ce evenimente, obstacole și surprinze, mai mult sau mai puțin plăcute, le așteaptă pe cele 12 semne ale zodiacului în următoarele 24 de ore.

Horoscop zilnic 9 septembrie 2022 – Berbec

Mercur va retrograda în sectorul relațiilor și al parteneriatelor și viața de cuplu va intra într-un amplu proces de reevaluare, ceea ce înseamnă că, în următoarele 24 de ore, acești nativi au șanse mari să intre în conflict cu persoana iubită din pricina problemelor de comunicare.

Taur

Nativii Taur s-ar putea confrunta cu reapariția unor probleme de sănătate cu care s-au luptat și în trecut. La locul de muncă apar neînțelegeri cu colegii și stresul profesional îi poate acapara.

Gemeni

Retrogradarea lui Mercur, guvernatorul acestu semn zodiacal, în sectorul iubirii poate aduce reevaluări necesare în viața sentimentala. S-ar putea să fie confuzi cu privire la sentimentele lor, însă nu este momentul să ia acum o decizie radicală.

Vezi continuarea pe Playtech.ro.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...