Horoscop zilnic, 27 septembrie 2022. Leii semnează o colaborare profitabilă. Ce planuri îndrăznețe se anunță pentru Scorpioni

Andra Daoud 26.09.2022, 21:53
Horoscop zilnic, 27 septembrie 2022. Leii semnează o colaborare profitabilă. Ce planuri îndrăznețe se anunță pentru Scorpioni

Planeta Mercur se află în retrograd în zodia Fecioară, iar marți, 27 septembrie, formează o conjuncție cu Pluto, care se află în Capricorn. Acest lucru ne face să dăm dovadă de voință puternică și gânduri profunde, însă nu exte exclus să revenim asupra unor decizii și să ne schimbăm anumite păreri.

Horoscop zilnic, 27 septembrie 2022 – Berbec

Berbecii se bucură de reușite la locul de muncă și au șanse mari să rezolve lucruri care îi preocupă de multă vreme. Astrele sunt favorabile atingerii obiectivelor profesionale pe care nativii și le propun. Este posibil ca Berbecii să revină asupra unor decizii legate de carieră și sănătate.

Horoscop zilnic, 27 septembrie 2022 – Taur

Astrele le aduc nativilor Taur vești bune sau rezolvarea unor situații într-un fel care este în favoarea lor. Unele siatuații care erau stresante se vor rezolva marți, iar relația cu partenerul de cuplu este din ce în ce mai bună. Pentru unii nativi, este o zi bună pentru discuții despre mărirea familiei.

Horoscop zilnic, 27 septembrie 2022 – Gemeni

Mercur retrograd și conjuncția cu Pluto le aduce Gemenilor intuiție pe plan financiar, dar și rezolvarea unor situații tensionate de la serviciu. Și pe plan personal veștile sunt bune, iar unele conflicte familiale se vor rezolva marți.

Citește continuarea horoscopului pe Playtech.ro!

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe