Horoscop zilnic 20 noiembrie 2022. Zodia care trebuie să facă neapărat economii. Apar probleme în plan financiar

Mihnea Tălău 19.11.2022, 21:25
Horoscop zilnic 20 noiembrie 2022. Zodia care trebuie să facă neapărat economii. Apar probleme în plan financiar

Horoscopul de duminică, 20 noiembrie 2022. Semnele zodiacale au propriile lor caracteristici și trăsături care definesc personalitatea omului. Luna se mișcă prin zodia Balanță și ne va aduce tuturor o stare de calm și liniște și o mai mare nevoia de echilibru în viața noastră, dar și în relațiile cu ceilalți.

Horoscop zilnic 20 noiembrie

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Încearcă astăzi să dai dovadă de mai multă empatie față de persoana iubită și să apelezi la dialog calm pentru a lămuri problemele. Arată că-ți pasă de nevoile sale. Unii nativi vor evita să iasă la întâlniri cu persoane alături de care nu se simt confortabil.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Starea de sănătate va oscila destul de mult și s-ar putea să nu te poți concentra pe ceea ce ai de făcut. Mai bine profită că este duminică și odihnește-te. În plus, astrele îți recomandă să eviți activitățile fizice care te solicită.

horoscop
Horoscop

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Cu Luna în tranzit prin sectorul iubirii tale, crește dorința de a petrece timp cu persoana iubită, de a te dedica unor activități în doi și de a-ți exprima sentimentele. Însă, dacă ești singur, cel mai probabil vei fugi de angajamente și te vei rezuma la simple flirturi.

Citește continuarea horoscopului pe Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...