Horoscop zilnic, 10 octombrie. Probleme de sănătate pentru Scorpioni. Ce nativi riscă să intre în conflict cu ceilalți

Anca Manolica 09.10.2022, 23:29
Horoscop zilnic, 10 octombrie. Probleme de sănătate pentru Scorpioni. Ce nativi riscă să intre în conflict cu ceilalți

Horoscop zilnic, luni, 10 octombrie. Prima zi a săptămânii aduce multe schimbări importante pentru fiecare zodie în parte. După ce ieri a format Lună Plină în zodia Berbec, aceasta continuă să tranziteze astăzi acest semn, dar stările agitate și de irascibilitate, combinate cu reacții impulsive nu vor dispărea. Așadar, este posibil ca în continuare să acționăm fără să gândim prea mult și să spunem lucruri pe care să nu le „coacem” suficient.

Horoscop zilnic, luni, 10 octombrie

Berbec

Starea de agitație de ieri se va prelungi și astăzi și în continuare acești nativi pot fi irascibili, mai ales că vor fi supuși unor provocări în plan personal care să determine schimbări în viața lor. Nu ar trebui să se grăbească să ia decizii și ar fi bine să încerce să își controleze atitudinea în raport cu ceilalți pentru a nu își strica relațiile.

Taur

Săptămâna nu începe cu o stare de spirit prea bună și s-ar putea să se simtă obosiți, agitați pe interior și îngândurați. Așa că ar face bine să caute liniștea și relaxarea, să nu se suprasolicite și să nu lase gândurile negre să îi acapareze.

Gemeni

Gemenii s-ar putea să aibă parte de niște dezamăgiri din partea prietenilor, mai ales dacă își făcuseră niște planuri cu aceștia. Nu este exclus să se enerveze și să le aducă niște reproșuri dure. Pe de altă parte, în relația cu persoana iubită au tendința de a fi mult prea îngăduitori.

Vezi continuarea horoscopului pentru luni, 10 octombrie, pe Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...