Horoscop weekend, 15-16 august 2020. Zodia care scapă de întunericul din suflet

Diana Radu 15.08.2020, 08:12
Horoscop weekend, 15-16 august 2020. Zodia care scapă de întunericul din suflet

Astrologii au prezentat horoscopul pentru 15-16 august, iar potrivit acestora weekend-ul va fi unul agitat pentru unele zodii și plin de energie și creativitate pentru altele. Iată ce ți-au rezervat astrele în funcție de zodia ta!

Horoscop weekend, 15-16 august 2020

Horoscop Berbec

Nativii zodiei Berbec se bucură de o ascensiune pe plan  profesional, care le va aduce și o mărire de salariu. În dragoste nativii primesc ceea ce dăruiesc, adică multă înțelegere și alinare. Însă, astrologii vă sfătuiesc să aveți grijă și de sănătatea voastră și să evitați munca până la extenuare.

Horoscop Taur

Taurii plecă în sfârșit într-o vacanță bine meritată în care se vore relaxa și vor uita de grijile cotidiene. De asemenea, astrele prevăd un început de relație cu o persoană chiar din cercul vostru de prieteni. Pe plan financiar, nativii au parte de schimbări importante, care le va aduce noi oportunități de afaceri.

Horoscop Gemeni

Gemenii tag tare la locul de muncă și reușesc să-și mobilizeze și colegii pentru a se asigura că proiectele vor fi gata la timp. Pe plan sentimental, nativii vor găsi persoană ideală la care visează și care nu-i va dezamăgi. De asemenea, astrele prevăd o perioadă bună pentru semnarea de noii contracte.

Horoscop Rac

Racii au muncit din greu în ultima perioada, iar  acum a venit timpul să culeagă roadele. Partenerul de viață care va susținut până acum în tot se va bucura împreună cu voi de succesul pe care l-ați obținut. Iar după această periodă de foc poate ar fi bine ca nativii să-și ia un concediu pentru a se relaxa.

horoscop, 15-16 august, astrologi
Horoscop weekend, 15-16 august 2020

Horoscop Leu

Nativii acestei zodii se bucură de realizări spectaculoase la locul de muncă, ceea ce le va da o stare excepțională. În plus, ziua pare a fi una foarte bună pentru nativi, deoarece vor da dovadă de romantism în relația de cuplu și își voe surprinde plăcut partenerul.

Horoscop Fecioară

Fecioarele reușesc să scape de întunericul din suflet implicându-se într-o nouă relație. Astfel, sufletul lor va fi din nou vesel și nu vor mai căuta motive de răzbunare. De asemnea, nativii își propun să scape de câteva kilograme.

Horoscop Balanță

Nativii acestei zodii sunt guvernați de Neptun, planeta dragostei și a iubirii necondiționate, care va face din acești nativi niște romantici incurabili. Astfel, Balanțele vor petrece un weekend relaxant alături de partenerul de cuplu.

Horoscop Scorpion

Nativii depun foarte mult efort pentru a duce la bun sfârșit proiectele în care sunt ancorați. Pe plan sentimental, Scorpionii caută dragostea ideală, care se pare că se lasă așteptată. Însă, nus vă faceți griji cu siguranță va ajunge și la adresa voastră.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au o zi cu spor în rezolvarea problemeleor bănești. Astfel, vor obține confortul de care aveau nevoie, dar și stabilitate financiară. Acest lucru merită sărbătorit împreună cu prietenii la un suc sâmbătă seara.

Horoscop Capricorn

Capricornii organizează o ieșire cu cu prietenii și familia, care le va aduce confort sentimental și îi va ajuta să se relaxeze complet. Așadar, weekend-ul se a anunță unul lipsit de probleme, în care nativii vor încerca să se țină departe de telefon.

Horoscop Vărsător

Văsătorii se îndrăgostesc în acest weekend de o persoană specială din cercul lor de prieteni. Acest lucru îi va face pe nativi să fie mult mai productivi și le va da o stare de bine care-i va ajuta să dormă bine nopțile.

Horoscop Pești

Astrele prevăd pentru nativii acestei zodii oportunitatea de a câștiga sume mari de bani. Astfel, Peștii vor reuși să-și consolideze situația financiară și să-și asigure confortul de care aveau nevoie. Peștii pășesc într-o nouă etapă a vieții lor, așa că succes!

Urmăriți Impact.ro și pe