Horoscop vineri, 9 iulie. Zodia care nu trebuie să facă schimbări de niciun fel în ultima zi a săptămânii

Astrolog Roxana Lușneac 08.07.2021, 17:22
Horoscop vineri, 9 iulie. Zodia care nu trebuie să facă schimbări de niciun fel în ultima zi a săptămânii

Horoscop vineri, 9 iulie. O zodie nu trebuie să facă schimbări de niciun fel în ultima zi a săptămânii. Culorile ce aduc noroc sunt roz și mov lila, iar numerele norocoase sunt 2, 14, 31, 45 și 47.

Horoscop vineri, 9 iulie. O zodie are ocazia să scape de frici

Berbec

O conexiune specială se poate crea astăzi cu cei din jur și parcă este tot ce aveați nevoie ca să ajungeți să vă simțiți mai bine. Inima voastră începe să se vindece, chiar dacă uneori mintea vă duce cu gândul la ,,ce-ar fi fost dacă”.

Taur

Trebuie să te împarți între lucrurile pe care trebuie să le faci obligatoriu și între familie sau partenerul de viață. Cumva trebuie să încerci să le împaci pe toate. Astăzi este un moment bun să scapi de frici și chiar să ți le înfrunți.

Horoscop vineri, 9 iulie. Zodia care nu trebuie sa faca schimbari de niciun fel in ultima zi a saptamanii
Simboluri ale zodiilor

Horoscop vineri, 9 iulie. O zodie trebuie să ajungă la un punct comun cu persoana iubită

Gemeni

Casa străinătății și a perspectivelor îți surâde în acest moment, dar în același timp nu prea vrei să-ți faci alte planuri până nu reușești să ajungi la un punct comun cu partenerul de viață. Fiecare înțelege situația în care sunteți într-un mod diferit și trebuie să încerci să construiești un pod de legătură între tine și el sau ea.

Rac

Nu-ți lăsa imaginația să meargă dincolo de limite astăzi, deoarece tu ai niște responsabilități serioase atât în plan personal, cât și la serviciu pe care trebuie să le onorezi. Este frumos să-ți dorești multe, dar cel mai realistic o faci atunci când incluzi și partenerul de viață în asta.

Horoscop vineri, 9 iulie. O zodie trebuie să fie gata pentru compromisuri

Leu

Casa călătoriilor este activată astăzi, ceea ce înseamnă că fie plănuiești un weekend sau o vacanță, fie deja ai bagajele pregătite. Fii gata să faci compromisuri, pentru că această atitudine te va ajuta mult în perioada următoare.

Fecioară

Încearcă să nu crezi tot ceea ce vezi sau auzi, pentru că oamenii sunt diferiți și interpretează totul în funcție de cum sunt ei sau de cum gândesc. Folosește-ți logica și stai pe drumul pe care ai pornit deja.

Horoscop vineri, 9 iulie. O zodie are nevoie de timp de gândire

Balanță

Cu anumite persoane din viața ta ai o relație de prietenie, iar cu o altă persoană ți-ai dori ceva mai mult, dacă ești singur. Important este să vezi dacă sentimentele îți sunt împărtășite în mod egal. Nu grăbi lucrurile, ci lasă-le să se întâmple într-un mod normal și analizează-le.

Scorpion

Dacă te simți bine cu adevărat sau nu în locul în care ești acum poate fi un subiect pus în discuție și la care trebuie să te gândești. Unele lucruri trebuie recunoscute cu voce tare, deși inima ta le știa de mult timp.

Horoscop vineri, 9 iulie. O zodie capătă liniștea de care are nevoie

Săgetător

Încearcă să asculți, dar să nu ai încredere în tot ceea ce îți ajunge la urechi. Oamenii care sunt dispuși să comunice sunt cei în care poți avea mai multă încredere decât în cei care preferă să facă lucrurile doar pe ascuns. Liniștea în acest context este periculoasă.

Capricorn

Venus în casa liniștii tale emoționale te ajută să aduci vindecare în acele aspecte care în ultima perioadă au scăpat un pic de sub control. Ai nevoie de o siguranță emoțională, armonie, iar partenerul de viață va fi lângă tine pentru a-ți oferi asta.

Horoscop vineri, 9 iulie. O zodie nu trebuie să se mai îngrădească singură

Vărsător

Tu meriți tot ce e mai frumos și trebuie să te bucuri de momentele de strălucire pe care ți le oferă viața. Nu te mai îngrădi singur să simți fericirea, ea se trăiește cu sufletul, iar tu poți să mai coborî din standarde rigide pe care ți le impui.

Pești

Familia și prietenii sunt cei care te încurajează în tot ce faci și te susțin, iar tu parcă ai nevoie de acest lucru, mai ales că tot ce cauți este să ai liniște și o siguranță a confortului. Persoana iubită este cea care te poate face să găsești și mai ușor aceste sentimente. Vezi AICI care sunt cele mai perfide zodii!

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!