Horoscop vineri, 9 decembrie 2022. Gemenii și Vărsătorii sunt cuceriți de o persoană nouă din anturaj

Anca Manolica 08.12.2022, 22:12
Horoscop vineri, 9 decembrie 2022. Gemenii și Vărsătorii sunt cuceriți de o persoană nouă din anturaj

Horoscopul zilei de vineri, 9 decembrie 2022, vine cu vești importante pentru aproape toți cei 12 nativi ai zodiacului. Descoperă cine are șansa de a-și schimba locul de muncă, dar și cine se va focaliza mai mult pe planul spiritual. Iată ce ne rezervă astrele pentru această zi.

Horoscop vineri, 9 decembrie 2022

Berbec

Nativii vor fi mai iubitori, atrăgători și romantici în această zi, ia cei aflați într-o relație vor primi mai multă atenție de la partener. De cealaltă parte, cei singuri vor fi mult mai admirați de cei din jur, chiar și de către necunoscuți. Sunt șanse de a întâlni o persoană care să le placă, dar grijă la prea mult entuziasm.

Taur

Nativii din zodia Taur se vor simți mai creativi și cu un spirit artistic ceva mai pronunțat și și-ar putea canaliza această energie pe scris, pictură sau decorarea casei. Pot fi în acord cu gândurile și sentimentele celorlalți, în special ale familiei, motiv pentru care ar putea exista apropieri mai mari.

Gemeni

Un vecin atrăgător le-ar putea deveni prieten nativilor din zodia Gemeni. Totodată, unul din grupurile din care fac parte ar putea exprima obiective și scopuri idealizate, dar este posibil ca ele să nu fie prea realiste. Așadar, atenție mare înainte de a te angrena în ceva mare. Ai nevoie de mai multe fapte înainte de a putea continua.

Rac

Acești nativi visează la o nouă carieră, iar stresul poate fi un factor major în acest caz. Așadar, Racii ar trebui să își urmeze visul dacă simt că este ceea ce își doresc, numai că nu trebuie să uite că orice domeniu, oricât de creativ ar fi, este o afacere.

Leu

Pentru Lei, obiectivele spirituale urcă în capul listei de priorități. Așadar, nativii ar putea apela la seminarii metafizice online sau ateliere de meditație într-o țară străină și le este greu să se decidă la opțiuni. Important e să fie bine informați înainte de a face o alegere.

Fecioară

În cazul Fecioarelor, visele minunate le stârnesc imaginația și le activează abilitățile artistice. Așadar, au șansa acum de a putea învăța multe despre ele și despre ce le-a limitat. Ar face bine să noteze pe un carnețel tot ce li se întâmplă, pentru a își aminti mai târziu. Le va fi de folos!

Horoscop vineri, 9 decembrie 2022
Horoscop vineri, 9 decembrie 2022

Balanță

Acești nativi și-ar putea face un nou prieten, acesta fiind cineva cu care împărtășesc multe dintre interese. Ar putea deveni prieteni apropiați, numai că dezavantajul este că nu îl vor putea vedea cum este în realitate, ci mai degrabă își vor face o imagine idealizată. Este bine să o accepte așa cum este.

Scorpion

Nativii care au luat în calcul până acum schimbarea locului de muncă sau chiar a întregii cariere, acum sunt toate șansele să se și întâmple. O interacțiune întâmplătoare le-ar putea oferi oportunitatea. Însă este important să își amintească un lucru: „Dacă ceva pare prea frumos pentru a fi adevărat, probabil că așa este”. Așadar, este bine să analizeze toate avantajele și dezavantajele și apoi să ia cea mai bună decizie.

Săgetător

Cunoștințele sunt extrem de importante pentru acești nativi și vor fi mereu curioși să descopere cât mai multe lucruri. Așadar, un prieten sau un iubit ar putea veni cu informații noi care să le stârnească curiozitatea, poate ceva legat de astrologie sau de ocultism.

Capricorn

Capricornii vor dori în această zi să își înfrumusețeze casa, pentru că așteaptă vizitatori și vor să facă o impresie bună. Vor da o raită prin magazinele de antichități online și sunt șanse să le sară în ochi ceva mai ambițios decât au plănuit inițial. Atenție la alegeri!

Citește și: Horoscop rune 5 – 11 decembrie 2022. Gemenii primesc un cadou mult așteptat, previziunile lui Mihai Voropchievici

Vărsător

Un vecin le-ar putea atrage atenția ceva mai mult acestor nativi și pot părea că sunt șanse să se lege o prietenie. El sau ea poate părea deosebit de simpatic și împărtăși multe interese comune, totuși Vărsătorii ar face bine să nu se entuziasmeze prea mult până nu vor cunoaște mai bine această persoană.

Pești

Peștii vor fi sociabili astăzi și pot fi invitați chiar la petrecere în această zi. De asemenea, sunt șanse să audă o veste bună în care probabil că există ceva adevăr. Totuși, ar fi bine să verifice înainte, pentru că nu totul este real.

Citește și: Horoscopul chinezesc 2023, anul Iepurelui. Ce schimbări aduce în viața zodiilor

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...