Horoscop vineri, 9 aprilie. Zodia care intră în conexiune directă cu Universul

Stan Filon 08.04.2021, 20:45
Horoscop vineri, 9 aprilie. Zodia care intră în conexiune directă cu Universul

Astrologii Impact.ro vă aduc horoscopul zilei de vineri, 9 aprilie. Multe zodii vor avea parte de o zi ideală, alături de familie și de prieteni, pe când alții trebuie să se înarmeze cu multă răbdare, deoarece vor avea nevoie. Culori norocoase sunt: roșu aprins și albastru turcoaz, iar numerele norocoase sunt: 3,13,23,34,45.

Așa arată horoscopul de vineri, 9 aprilie, pentru fiecare zodie

Berbec

Sistemul tău imunitar este cel care te ajută să te refaci rapid  în general, dar totuși încearcă să nu exagerezi prin efortul depus în diverse treburi. Poți să-ți termini astăzi de rezolvat niște lucruri pe care le-ai tot  amânat și într-un ritm ușor și precaut.

Taur

Ești într-o poziție puternică sau cel puțin așa te simți, mai ales că Marte îți da energia necesară pentru a câștigă orice ,,război,,. Nodul nord te poate face să acționezi din instinct, dești astrele nu te sfătuiesc să faci asta. Ia-ti timpul tău să gândești totul.

Horoscop vineri, 9 aprilie
Horoscop vineri, 9 aprilie

Gemeni

Ce vrea mintea și ce își dorește sufletul nu sunt tot timpul pe aceeași lungime de undă. Încearcă să vezi lucrurile în substrat și să le înțelegi mai bine, pentru că astăzi nu e nimic ce pare a fi.

Rac

Poți ezită astăzi să lași oamenii să se apropie de ține prea mult sau din punct de vedere sentimental să mai dai șanse.  Instinctul de  a-ți  proteja propriile emoții te poate ajută, dar în același timp  pune o barieră  în față celorlalți care va fi remarcată.  Ești gata să îți  asumi asta?

Leu

Casa carierei este cea care te poate trece prin toate stările, mai ales că poate resimți un stres acumulat și chiar ai nevoie de o vacanța adevărată. Partenerul de viață și susținerea de acasă  îți pot da sentimentul de siguranță și susținere.

Fecioară

Imaginea ta este importantă pentru tine și cumva simți că te reprezintă dincolo de cuvinte. Încearcă să eviți discuțiile la serviciu, dar și acasă, mai ales că astăzi te poți simți mai slăbit scu imunitatea sau să  ai o stare mai sensibilă în general.

Balanță

Dorințele  sufletului tău mai au de așteptat un pic, mai ales că tot ce ține de casă, familie și decizii este  acum într-un proces de  asimilare și vindecare. Partenerul de viață sau un prieten te poate ajută mai mult decât crezi, dacă îi soliciți ajutorul.

Scorpion

Astăzi poți fi într-un moment în care îi pui pe ceilalți și lucrurile care se întâmplă în viață lor  pe primul loc. Încearcă să eviți discuțiile și să fii foarte calm, pentru că doar așa poți ține totul sub control.

Săgetător

Unele lucruri din viața ta se întâmplă acum încet și bine, iar saturn  îți da toată susținerea că ele să fie și de viitor. Colaborările cu oamenii creativi sau cu cei cu care empatizezi sunt de bun augur.

Capricorn

Marele benefic îți este alături pe sectorul casei și a creativității. Unele lucruri care inițial păreau la distanță în spațiu și timp acum încep să fie mai aproape. Câștigurile suplimentare pot veni din diverse speculații.

Vărsător

Marele benefic are un aspect direct asupra gândirii tale, ceea  ce te poate ajută în conexiunea cu universul, spiritualitatea sau te poate susține să înțelegi altfel  de ce se petrec niște lucruri în viață ta.  Aceast Jupiter poate chiar să aducă oportunități și vești bune.

Pești

Prima  casă este cea a propriului  Eu  și  a personalității tale. Iar ea este cea care  te face să  ieși în evidență  și îți pui în valoare atuurile. Astăzi ai o energie fabuloasă pe care trebuie sa o folosești într-un mod constructiv.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...