Horoscop, vineri, 8 octombrie 2021. Oportunități de neratat pentru această zodie

Astrolog Roxana Lușneac 07.10.2021, 19:57
Horoscop, vineri, 8 octombrie 2021. Oportunități de neratat pentru această zodie

Horoscop, vineri, 8 octombrie 2021. O zodie are oportunități de neratat. Culorile norocoase sunt roz și verde deschis, iar numerele ce aduc noroc sunt 2, 14, 25, 36 și 44.

Horoscop, vineri, 8 octombrie 2021. Berbec și Taur

Berbec

Astăzi este o zi foarte bună pentru a lucra la problemele deja existente care v-au cam dat bătăi de cap în ultima perioadă de timp. O curățenie de toamnă nu ar strica atât în viața personală cât și cea profesională.

Taur

Astăzi poți să-ți faci diverse planuri împreună cu persoana iubită pentru a petrece un timp de calitate. Nu ar strica să iei în considerare și obiectivele pe termen lung. Spre seară o întâlnire cu prietenii sau un film pe Netflix te poate face să simți că într-adevăr ai intrat în weekend.

Horoscop, vineri, 8 octombrie 2021. Oportunitati de neratat pentru aceasta zodie
Simboluri ale zodiilor

Horoscop, vineri, 8 octombrie 2021. Gemeni și Rac

Gemeni

Astăzi trebuie să fii atent la deciziile pe care le iei, pentru că mercur retrograd poate aduce mici neînțelegeri atât la servici, cat și cu partenerul de viață. Nu lăsa persoanele noi care vin în viața ta să-ți influențeze deciziile mai mult decât ar trebui.

Rac

E un moment bun pentru a comunica deschis cu cei din jurul tău și pentru a înțelege ceea ce gândesc aceștia. Important este să-ți dai interesul și în relația cu partenerul de viață, pentru că s-ar putea să descoperi o cu totul altă persoană obișnuia să fie.

Horoscop, vineri, 8 octombrie 2021. Leu și Fecioară

Leu

Tot ceea ce se întâmplă în acest moment în viața ta este într-o continuă în mișcare, iar această energie îți dă speranță, dar și ambiție spre a te hotărî într-o anumită direcție. Important este să-ți iei un moment de liniște și reușești să te gândești la ceea ce îți dorești cu adevărat.

Fecioară

Energia Soarelui te ajută în acest moment, dar și Marte în Balanță. Ești susținut de astre în tot ceea ce ține de schimbări, oportunități și în eforturi care îți sunt răsplătite. Începutul de weekend este unul bun pentru tine.

Horoscop, vineri, 8 octombrie 2021. Balanță și Scorpion

Balanță

Mercur retrograd în semnul tău ti-a cam dat bătăi de cap în ultima perioadă de timp. Poate că până acum a trebuit să lucrezi mai mult decât în mod normal, dar a venit și momentul în care să iei o pauză și să te distrezi.

Scorpion

Astăzi este o zi în care poți era să fii cu gândurile tale și cu ceea ce te pasionează, departe de tot ceea ce te perturbă din punct de vedere emoțional. Ai nevoie de niște timp singur sau doar cu partenerul, pentru a putea să procesezi niște informații.

Horoscop, vineri, 8 octombrie 2021. Săgetător și Capricorn

Săgetător

Astãzi trebuie să ai grijă să nu dezãmagesti o anumită persoană care are încredere în tine. Deciziile pe care le iei trebuie abordate cu tact, cu diplomație. Noi reguli se impun în relațiile cu cei din jur, dar acum măcar acum știi unde te afli.

Capricorn

Astăzi trebuie să îți asculți intuiția și să acționezi în funcție de aceasta. Poate că în ultima perioadă ai fost destul de resemnat în acțiuni, iar acum este momentul să faci ceva care necesită curaj și să iei o decizie importantă. Universul te testează să vadă dacă chiar ai încredere în planurile tale.

Horoscop, vineri, 8 octombrie 2021. Vărsător și Pești

Vărsător

Munca ta din această săptămână poate da rezultate bune, mai ales acum când aceasta se încheie. Bucură-te de progresul pe care l-ai făcut și fii mândru de tine. Astăzi este o zi bună pentru a intra în contact cu oameni pe care nu îi mai văzut de mult timp.

Pești

Intuiția ta este la un nivel foarte înalt în aceeași în acest moment, ceea ce te ajută din punct de vedere profesional și spiritual să evoluezi mult mai ușor. Orice remediu care te ajută să găsești echilibrul cu gândurile tale, dar și în relația cu partenerul de viață, este bine venit. Vezi AICI ce zodii sunt cel mai des rănite în dragoste!

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...