Horoscop vineri, 8 mai. Care sunt zodiile norocoase ale zilei

Diana Radu 07.05.2020, 20:09
Horoscop vineri, 8 mai. Care sunt zodiile norocoase ale zilei

Astrologii au prezentat horoscopul pentru vineri, 8 mai, iar potrivit acestora unii nativi au parte de noi provocări, în timp ce alții au noroc fie de bani, fie de dragoste. Iată ce le-au rezervat astrele nativilor pentru sfârșitul de săptămână.

Horoscop vineri, 8 mai 2020

Berbec

Pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal neatenția va fi la ordinea zilei și va atrage după sine consecințe. Nativii iau totul în joacă și nu își dau deloc silința, ceea ce le crează oamenilor din jur o imagine grreu de schimbat.

Taur

Taurii se gândesc insistent la un eveniment din viața lor care se aproprie și pe care nu au cum să-l amâne. Important este să te relaxezi și să nu te mai gândești obsesiv la el, lasă lucrurile să curgă de la sine și poate vei constanta că nu ai de ce să-ți faci griji.

Gemeni

De frică să nu dezamăgească anumite persoane, nativii zodiei gemeni își vor asuma responsabilitatea pentru două sarcini, cu riscul de a nu îndeplini niciuna. Data viitoare stabilește niște limite și nu-ți asuma lucruri pe care nu le poți realiza.

Rac

Racii sunt trași pe sfoară de o persoană în care au foarte mare încredere, grijă mare! Nu mai asculta sfaturile tuturor și nu mai pleca urechea la orice, încearcă să faci ceea ce simți sau ceea ce crezi fără să fii influențat de nimeni.

horoscop, 8 mai, astrologi, nativi
Horoscop vineri, 8 mai 2020

Leu

Nativii zodiei Leu vor avea de înfruntat o provocare, însă par a fi pregătiți. Ba mai mult, nativii vor avea o atitudine pozitivă care-i va ajuta să vadă lucrurile foarte clar și să găsească rezolvări rapide pentru problemele care apar.

Fecioară

Fecioarele au parte de momente tensionate în cuplu. Sfatul astrologilor este să purtați o discuție deschisă cu partenerul de viață în care să discutați despre tot ceea ce vă deranjează și să găsiți soluții. În cele din urmă, problema se va rezolva.

Balanţă

Pentru Balanțe astrele întrevăd belșug. Nativii primesc o sumă de bani. Așadar, acum ai un motiv în plus de bucurie și o listă de cumpărături de făcut. În sârșit, îți poți cumpăra obiectele la care visai de mult. De asemenea, cu acești bani vei achita și câteva obligații financiare.

Scorpion

Pentru Scorpioni iubirea va bate din nou la ușă. Nativii vor descoperi din nou acea dragoste pură care-i va face să plutească și pe care o credeau până acum ireală. Însă, astrele vă mai oferă o șansă de a iubi și de a fi iubit din nou.

Săgetător

Săgetătorii vor avea o zi presărată cu de toate și vor experimenta toate stările posibile. Nativii vor avea motive de bucurie, dar și de îngrijorare. De asemenea, vor avea ceva de pierdut, dar și ceva de câștigat. Totul depinde de alegerile pe care le faceți.

Capricorn

Capricornii întâpină probleme financiare, fapt care nu-i va ajuta deloc să-și recapete optimismul. Bugetul nativilor are de suferit din cauza datoriilor tot mai mari care s-au adunat. Însă, nativii o vor scooate până la urmă la liman cu ajutorul unui prieten.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător vor experimenta rolul de arbitru între două persoane foarte dragi. Însă, nativii nu se vor putea detașa emoțional, drept pentru care vor fi fără să vrea afectați de acest conflict. La ceas de seară, zâmbetul le-ar putea reveni pe buze, deoarece nativii vor primi o veste bună.

Peşti

Persoanele năcute sub acest semn zodiacal au parte de o zi agitată cu o atmosferă tensionată. Însă, de îndată ce vor găsi momentul potrivit nativii vor evada. Sfatul astrologilor este să vă păstrați clamul și să nu interveniți în niciun conflict.

Ce s-a întâmplat cu celebra trupă Trident?
Urmăriți Impact.ro și pe